Ciucu: E nebunie curată ce vrea să facă Firea! Aşa ceva nu s-a mai întâmplat nicăieri pe planetă

Dacă a început "modest", propunând înfiinţarea unei firme de construcţii a Primăriei Capitalei, Gabriela Firea a "plusat" acum la 20 de companii care să se ocupe de mai tot ce înseamnă furnizare de utilităţi şi servicii. "Elon Musk, eşti mic copil... Uite aici, la Firea, cum se face", a comentat, ironic, Ciprian Ciucu.
Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Un nou calup de 10 firme se pregăteşte să fie, votat, ilegal, la Primăria Municipiului Bucureşti - fieful Gabrielei Firea - de către majoritatea PSD ALDE, a tras un semnal de alarmă luni, pe pagina sa de Facebook, consilierul general PNL Ciprian Ciucu.

Mai exact, este vorba despre: firmă de IT, firmă de administrarea terenuri sportive, firmă de afaceri imobiliare, firmă de publicitate out-door, firmă de dispecerizare a RATB (e neclar de ce se face în afara RATB!), firmă de pază, firmă de iluminat public, firmă de toaletat copacii şi întreţinere spaţiu verde (nu e clar ce va mai face ADP sau ALPAB!), firmă de voluntariat şi protecţie civilă (aici miza o reprezintă banii pentru cursurile pentru voluntari) şi firmă de salubrizare (Primăria are şi REBU, deci asta este în plus).

"În total avem 20 de companii, cu cele de acum două săptămâni! Să fii Dumnezeul managementului şi eu nu înţeleg cum le înfiinţezi, cum le capitalizezi, cum le asiguri management performant (cu ce oameni???), cum le achiziţionezi mijloace de producţie, cum le faci să opereze pe piaţă într-un mediu legal în care vei avea probleme cu legislaţia de achiziţii, concurenţială etc. E nebunie curată! Aşa ceva nu cred că s-a mai întâmplat pe undeva pe planetă. Vor genera risipă şi ineficienţă!", şi-a exprimat îngrijorarea Ciprian Ciucu.

"Elon Musk, eşti mic copil... Uite aici, la Firea, cum se face. Daţi mai departe, să afle şi Elon şi să moară de ciudă...", a adăugat, ironic, liberalul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne