Ciprian Ciucu, despre "elefanţii albi" ai Primăriei Capitalei

Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Majoritatea instituţiilor şi firmelor din subordinea Primăriei Bucureşti sunt nişte elefanţi albi, a remarcat, pe pagina sa de Facebook, consilierul general PNL Ciprian Ciucu.

"Un elefant alb este un bun (asset) de care nu scapi dar costurile de funcţionare sunt foarte mari, fără ca acestea să se reflecte în calitatea vieţii populaţiei. Proporţia costurilor de mentenanţă/funcţionare (running costs) nu justifică "binele public" pe care-l produc.

Se vede şi din cum e făcut bugetul, banii se duc către multele astfel de instituţii din subordine, în cea mai mare parte necunoscute publicului larg, se pierd în licitaţii umflate şi nu mai ajung pentru investiţii, pentru proiecte serioase şi durabile", a declarat Ciprian Ciucu.

Într-o altă postare, liberalul se plângea că devine obositor şi enervant să stea "cu ochii pe Firea ca pe butelie" şi să releve "evidenţa": "incompetenţa echipei sale, populism deşănţat şi proastă administrare".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne