Ziua 108. "Eu nu mai vreau ca ţara asta să fie condusă de hoţi şi mafioţi!"

Nemulţumiţi de actuala clasă politică - "în marea ei majoritate coruptă" - care a continuat să-şi vadă nestingherită de proiecte, în loc să-şi fi dat demisia după adoptarea OUG 13, protestatarii #rezist au revenit în Piaţa Victoriei, pentru a 108-a seară consecutiv.
Protest
Protest (Epoch Times)

Politicienii care în noaptea de 31 ianuarie mutilau codurile penale în favoarea corupţilor continuă să nu-şi asume vina şi să sfideze societatea, consideră protestatarii #rezist, ajunşi astăzi la cea de a 108-a seară de protest.

Motivaţi de dorinţa de trăi într-o ţară curată, condusă de politicieni oneşti, o ţară în care să nu mai fie nevoiţi să stea cu ochii pe Guvern "ca pe butelie", protestatarii au făcut din nou să răsune scandarea ''Demisia!'' şi imnul României lângă Guvern, iar luminile telefoanelor mobile au strălucit în noapte.

Protest
Protest (Epoch Times)

Protest
Protest (Epoch Times)

"Pe mine nemulţumirea mă scoate în stradă, nemulţumirea faţă de toată clasa politică, în marea ei majoritate coruptă. Am văzut ieri cum PSD cu sprijinul ALDE şi UDMR a dat semnalul că face din nou scut în faţa celor cu probleme penale şi cum Nicolicea a propus respingerea urmăririi penale a unui inculpat într-un dosar mai mult decât răsunător, MICROSOFT 2.

Protest
Protest (Epoch Times)

Protest
Protest (Epoch Times)

În continuare aceşti indivizi sfidează societatea prin aceste acţiuni de salvare rând pe rând a penalilor confirmându-ne încă o dată că legea nu există pentru ei, o calcă în picioare sau dacă se lovesc de lege încearcă să o schimbe în favoarea lor. Unde s-a mai văzut aşa ceva? Cum să nu ies şi să îmi strig furia, frustrarea şi nemulţumirea? Eu nu mai vreau ca ţara asta să fie condusă de hoţi şi mafioţi, nu mai vreau să am sentimentul, în fiecare lună când îmi plătesc impozitele, că prin asta le devin complice, nu mai vreau să stau cu ochii pe Guvern “ca pe butelie” cum se spune, să nu mai facă vreo prostie în domeniul justiţiei.

Am obosit de tot haosul ăsta în care trăim, vreau pur şi simplu să am un trai normal într-o ţară normală. Nu cred că cer prea mult, dar la ce se întâmplă mi se pare aproape că cer imposibilul, dar nu vreau să îmi pierd speranţa că într-un final vom reuşi. Şi de asta sunt în stradă, plus cred că pentru nişte alte sute de motive", declară o protestatară.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său, un alt protestatar îi critică şi el pe cei de la putere, pentru strategiile lor de a manipula şi îşi exprimă convingerea că "în curând o să îi vedem la puşcărie."

Protest
Protest (Epoch Times)

Mă amuză Dragnea, este penibil, în fiecare zi încearcă să vină cu o nouă abordare, o nouă strategie de manipulare, este greu să accepte faptul că nu putem fi păcăliţi. Se acuză public unii pe alţii, îşi dezic declaraţiile, se contrazic, este un show total. Ne întâlnim de 108 zile în Piaţa Victoriei, discutăm şi dezbatem noile ştiri, noile declaraţii ale "politicienilor" şi îi taxăm de fiecare dată, suntem cu ochii pe ei. În curând o să-i vedem după gratii", susţine protestatarul #rezist.

Protest
Protest (Epoch Times)

Reamintim că, de 108 zile, în Piaţa Victoriei se protestează practic non-stop. După ce au fost sute de mii în punctul culminant al protestelor declanşate de adoptarea OUG 13, nucleul celor ce revin seară de seară la Guvern se ridică acum la câteva zeci de persoane, însă, în momentele critice - cum a fost adoptarea în Comisia Juridică a Senatului a unor amendamente vizând graţiera corupţilor - celor din Piaţă li se alătură numeroşi alţi cetăţeni.