Cîţu: Dragnea a lansat "STOP-NATION România", cu actor principal Grindeanu şi sufleur Mickey Mouse

"STOP-NATION era în programul de guvernare? Cu siguranţă nu era", a comentat ironic liberalul Florin Cîţu, pe marginea crizei politice în care a fost aruncată România ca urmare a scandalului din PSD.
Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

După o săptămână nebună în care PSD a aplicat programul "STOP-NATION România" şi în care ne-am uitat toţi la spectacolul mediatic regizat de Liviu Dragnea, cu actor principal premierul Grindeanu şi sufleur Mickey Mouse (a se citi Victor Ponta), ne îndreptăm spre un final pe care fiecare dintre actorii politici îl anunţă ca pe o victorie proprie, a atras atenţia marţi, pe pagina sa de Facebook, senatorul PNL Florin Cîţu.

"STOP-NATION era în programul guvernare? Cu siguranţă nu era. Atenţie, Vâlcov îl pune sigur (aşa ne crede el, proşti) pentru a explica eşecul măreţului program de guvernare. Acum vestea proastă pentru toată lumea. În orice variantă gândită de PSD, ăştia intenţionează să continue programul de guvernare.

Concret, analiza şi estimările din raportul meu rămân valabile. STOP-NATION va fi principala scuză pentru a explica unele nerealizări. Ar trebui să ştiţi cu toţii că şi STOP-NATION tot pe banii noştri este. Vă asigur că noi plătim nota de plată la acest spectacol", a declarat Cîţu.

Senatorul PNL "pune pariu" că noul Guvern PSD, după ce va acuza greaua moştenire a Guvernului Grindeanu, va conţine exact aceleaşi figuri triste şi "competente" din Guvernul anterior.

"Concluzia mea este că Dragnea nu vrea să rezolve doar situaţia acestei moţiuni cu orice preţ (ştiţi cu ce preţ, da?). Dragnea, este încolţit să îşi asigure viitorul Guvern în cazul în care Preşedintele ar avea alte gânduri. Liviule, dacă nu-ţi iese?", a mai precizat Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne