Clotilde Armand: Domnule Dragnea, tot Soros a fost de vină?

Curtea de Conturi a descoperit nereguli grave la Ministerul Dezvoltării condus de Liviu Dragnea, însă raportul rezultat în urma controalelor nu a mai ajuns niciodată pe masa procurorilor, a tras un semnal de alarmă Clotilde Armand, de la USR.
Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

Raportul Curţii de Conturi care arată jaful de la Ministerul Dezvoltării condus de Liviu Dragnea este gata din aprilie 2015, dar nici până acum nu a fost trimis mai departe către DNA şi alte instituţii cu atribuţii similare, a atras atenţia, pe contul său de Facebook, vicepreşedintele Uniunii Salvaţi România, Clotilde Armand.

"Ce a descoperit Curtea de Conturi la Ministerul Dezvoltării condus de Liviu Dragnea în perioada Guvernului Ponta? Dispariţia a 10 milioane de euro, lucrări supraevaluate, terenuri sub-evaluate, atribuiri fără licitaţie, firme aflate în sfera de influenţă a vice-premierului Liviu Dragnea, ex. Tel Drum. De ce? Pentru că Dragnea a primit personal dreptul de a semna fiecare proiect", a declarat Clotilde Armand.

Unde este raportul Curţii de Conturi? Raportul este gata din aprilie 2015, însă nu se află pe site-ul instituţiei. Documentul trebuie mai întâi aprobat în plenul Curţii de Conturi şi abia apoi trimis mai departe către DNA şi alte instituţii cu atribuţii similare.

"Jurnaliştii speculează un amestec politic în interiorul Curţii de Conturi, pentru blocarea şi păstrarea la secret a acestui raport. Domnule Dragnea, tot Soros a fost de vină?", a adăugat Clotilde Armand.