Clotilde Armand: M-am gândit că ar fi bine să ne reamintim ce ne-au promis acum 4 ani actualele partide

A început campania electorală pentru parlamentare, context în care Clotilde Armand a ţinut să vorbească despre promisiunile neonorate făcute de partide în urmă cu patru ani, înainte de ultimele alegeri.
Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

Pentru că a început campania electorală pentru alegerile parlamentare, Clotilde Armand, vicepreşedinte al Uniunii Salvaţi România, s-a gândit că ar fi bine să ne reamintim ce ne-au promis în urmă cu patru ani actualele partide politice aflate la putere.

În calitate de simplu alegător, reprezentanta USR se întreabă unde sunt următoarele:

Construirea canalului Siret-Dunăre-Marea Neagră, poduri noi peste Dunăre şi 18 linii de cale ferată modernizate pe care să se circule cu până la 160 de km/oră şi altele noi pentru 250 km/oră, 38 drumuri expres de peste câteva mii de kilometri în total, 1.200 de kilometri de autostradă, desfiinţarea Ministerului Dezvoltării şi trecerea de atribuţiuni către regiuni, programul Prima Piscină, recondiţionarea şi dotarea tuturor ambulanţelor până în anul 2016, elaborarea şi implementarea unui program de eliminare a analfabetismului, 50.000 de locuri noi în grădiniţe şi creşe până în 2016, lucrări de canalizare la sate de la 62% la 90% până în 2016, alocarea a minimum 6% din PIB pentru educaţie şi o nouă Constituţie.

"Am uitat ceva? Nimic despre risipa banului public, localităţile ţării care nu sunt capabile să se susţină financiar, dezbateri publice pentru bugetul de anul viitor, transparenţa din administraţie, lupta anticorupţie şi multe altele… doar Simpozionul Internaţional de Promisiuni Electorale 2016", a adăugat Clotilde Armand.