Clotilde Armand: PNL, un partid nereformat, corupt şi clientelar, care încearcă să se agaţe de Cioloş

Liderii PNL încearcă insistent să se agaţe de capitalul de imagine pozitiv al premierului Dacian Cioloş, conştienţi fiind de faptul că se îndreaptă spre o înfrângere categorică la parlamentare, este de părere franţuzoaica Clotilde Armand.
Clotilde Armand
Clotilde Armand (Eugen Horoiu/Epoch Times)

De ceva vreme liderii liberali îl curtează insistent pe premierul Dacian Cioloş pentru a se înscrie în PNL, fapt ce denotă subţirimea resurselor umane de care dispune acest partid, a remarcat luni seară, pe contul său de Facebook, Clotilde Armand, consilier local al Uniunii Salvaţi Bucureştiul.

Atitudinea liberalilor mai reflectă, în opinia franţuzoaicei, şi panica în care au intrat liderii PNL, conştienţi fiind că sunt pe cale să piardă în mod categoric alegerile parlamentare.

"De aceea, liberalii încearcă să se agaţe de capitalul de imagine pozitiv al premierului Cioloş", a opinat Clotilde Armand, care a ajuns la concluzia că PNL a devenit un partid lipsit de lideri credibili de anvergură naţională.

Potrivit reprezentantei USB, despre cât de puţini lideri competenţi, oneşti şi vizibili dispune PNL, stau mărturie şi bâlbele făcute de liberali în desemnarea candidatului la Primăria Capitalei.

"E cam greu să creşti lideri credibili când în decurs de 10 ani PNL a fost când în opoziţie la PSD 2004-2006, apoi a început să colaboreze parlamentar cu PSD 2006-2008; a fost în opoziţie faţă de PSD şi PDL (2009), apoi a format o alianţă cu PSD dând naştere la USL (2011-2014), după care iar s-a plasat în opoziţie faţă de PSD.

Nu e de mirare că membrilor de partid ai PNL nu le este foarte clar cum se plasează partidul referitor la PSD şi a fost nevoie să iasă doamna Gorghiu cu lămuriri în acest sens", a precizat Clotilde Armand.

În opinia franţuzoaicei, PNL rămâne un partid nereformat, corupt şi clientelar, care a dezamăgit cetăţenii ce şi-au pus speranţele în acesta - "indiferent de ultimele declaraţii ale conducerii el rămâne "Curat murdar"!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne