"Nu înţeleg ce mai caută Dragnea în viaţa publică" - Clotilde Armand ia apărarea lui Cioloş

La scurt timp după ce Liviu Dragnea a criticat din nou prestaţia premierului Dacian Cioloş şi a guvernului său, ameninţând chiar cu o moţiune de cenzură, franţuzoaica Clotilde Armand i-a dat o replică dură şefului PSD, făcând trimitere la problemele lui penale.
Clotilde Armand (Eugen Horoiu/Epoch Times)
Andrei Pricopie
11.07.2016

Nu înţeleg ce mai caută Liviu Dragnea în viaţa publică după ce a fost condamnat definitiv în dosarul Referendumul şi este urmărit penal într-un nou dosar marca DNA, a scris duminică, pe contul său de Facebook, Clotilde Armand, consilier local al Uniunii Salvaţi Bucureştiul.

"Înţeleg că domnul Liviu Dragnea îl critică pe Dacian Cioloş pentru calitatea actului de guvernare şi pentru modul în care şi-a format echipa. Ce nu înţeleg însă este ce mai caută domnul Dragnea în viaţa publică după ce a fost condamnat pentru fraudarea votului la referendumul din 2012 şi este urmărit penal într-un nou dosar pentru abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, pentru că ar fi folosit bani publici pentru a plăti angajaţi ai PSD. Aşa ceva este inadmisibil într-o ţară democratică şi membră a Uniunii Europene.

Dacă ar avea o minimă urmă de decenţă, domnul Dragnea ar trebui să se retragă din fruntea PSD şi să înceteze a mai da lecţii de bună-guvernare lui Dacian Cioloş, probabil cel mai onest, competent şi bine-intenţionat prim-ministru pe care l-a avut România în ultimii 25 de ani", a declarat Clotilde Armand.

Pentru reprezentanta USB, Liviu Dragnea este "un latifundiar de Teleorman care are pretenţia de a conduce cel mai mare partid "de stânga" al ţării şi care se visează premier, dacă nu chiar preşedinte al României."

"Despre competenţele sale administrative stă mărturie faptul că judeţul Teleorman rămâne printre cele mai sărace judeţe din România, după 16 ani de conducere neîntreruptă de către PSD, dintre care 12 ani cu domnul Dragnea în poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

În schimb, în acest interval domnul Dragnea a devenit unul dintre cei mai bogaţi politicieni ai României. Desigur, nu mă îndoiesc că această avere a fost strânsă din salariul de la stat al domnului Dragnea", a punctat Clotilde Armand.

Franţuzoaica susţine că un vot pentru USB/USR la alegerile parlamentare din acest an va însemna totodată un vot pentru dispariţia din viaţa publică a unor personaje sinistre precum Liviu Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor