Cristian Preda: Ponta să-şi retragă soţia de pe lista PSD pentru Parlamentul European

Europarlamentarul Cristian Preda
Europarlamentarul Cristian Preda (Epoch Times România)

Europarlamentarul Cristian Preda s-a adresat premierului Victor Ponta, pe blogul personal, sfătuindu-l că nu trebuie să aştepte până la alegerile prezidenţiale din noiembrie pentru a se retrage din politică, ci că poate să o retragă pe soţia sa de pe lista pentru Parlamentul European.

Cristian Preda s-a referit la afirmaţiile făcute de premierul Ponta pe facebook şi anume că "s-a săturat de 'linşajul unor jurnalişti fascisto-comunistoizi'", că nu-i place arestarea baronilor PSD şi că ar vrea să petreacă mai mult timp cu familia “în ţara în care o să trăim tot timpul cu bune şi cu rele”.

Europarlamentarul a arătat că premierul a sugerat că ar face acest lucru după ce se termină prezidenţialele, lăsând locul la multe speculaţii, inclusiv pentru o posibilă candidatură la prezidenţiale.

Cristian Preda îi dă o soluţie premierului Victor Ponta care s-a plâns că nu a stat prea mult împreună cu familia timp de 13 ani.

"Sfatul meu dezinteresat către V.V. Ponta e următorul: nu trebuie să aşteptaţi până în noiembrie! Daciana se poate retrage de pe lista PSD pentru europene chiar acum, scăpând de naveta la Strasbourg şi Bruxelles. La o zi după asta, puteţi demisiona şi dumneavoastră", a afirmat acesta.

"Ar fi o mare uşurare pentru ţară, fiindcă, de la 1862 încoace, nu am avut un premier care să fi pierdut în doi ani atâţia miniştri şi nici atâta corupţie legată de o majoritate!", este concluzia la care a ajuns Cristian Preda dacă ar demisiona premierul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne