De la DD "fără număr": posturi în serviciile secrete, magistratură, ambasade şi consulate, contra semnături pentru candidatura sa

Dan Diaconescu vs Victor Ponta
Dan Diaconescu vs Victor Ponta (Ioana Florea Nuţ / Epoch Times România)

Ca urmare a alianţei cu „ciocoii” de la PSD, Dan Diaconescu, fostul „star” al răposatului OTV, este din nou pe micile ecrane, la România TV, postul de televiziune al senatorului PSD Sebastian Ghiţă, cu emisiunea „OTV Live!” Fondatorul şi prezidenţiabilul PP-DD obţine astfel, în plin an electoral, spaţiu pentru un show maraton şi prezintă o nouă stratagemă uluitoare menită să strângă semnăturile ce îi sunt necesare participării la alegerile prezidenţiale din noiembrie, relatează paginadepolitica.ro.

Dacă acum ceva timp, la OTV, DD, mai ceva ca Loteria română, venise cu senzaţionala idee „20.000 de euro pentru fiecare român”, acum a venit cu ceva şi mai incredibil. Sub denumirea „concurs naţional profesional”, Diaconescu încearcă să-i antreneze pe telespectatori într-un concurs de strângere de semnături pentru candidatura sa la prezidenţiale. Ce oferă la schimb? Păi oferă posturi „în serviciile secrete, în magistratură, în ambasade şi în consulate”.

Cei care descarcă de pe site-urile PP-DD şi OTV formularele pe care urmează să apară semnăturile necesare depunerii candidaturii lui Dan Diaconescu sunt îndemnaţi să strângă cât mai multe semnături. În final se va face un clasament, în urma căruia liderul PP-DD va atribui funcţii după cum urmează:

„Toţi cei care scoateţi aceste formulare, le printaţi, apoi trebuie să le scoateţi la xerox fiindcă aveţi nevoie de multe formulare. Câştigătorul de până acum, top 1, are 107 semnături, adică 20 de formulare a trebuit să xeroxeze şi apoi să le completeze cu prietenii. Primii 300 asemenea concurenţi din clasament aţi putea lucra la Administraţia Prezidenţială în cazul în care noi câştigăm alegerile. Primii 18.000 dintre dvs sigur participaţi în secţiile de vot şi veţi primi pentru asta 4 milioane de lei vechi în luna noiembrie, primii 41.000 dintre dvs sigur veţi fi candidaţii noştri pe listele pentru Consiliile Locale şi, desigur, veţi intra în Consiliile Locale în funcţie de numărul de voturi din localitatea dvs. Primii 3.000 dintre dvs veţi fi sigur candidaţii noştri la primării în cele 3.000 de localităţi ale ţării. Iar primii 6.000 dintre dvs veţi putea fi candidaţii noştri la Consiliile Judeţene, fiindcă acesta este numărul de candidaţi maxim pe care îl are la dispoziţie fiecare partid.

Nu vă mai spun că, în funcţie de CV-ul dvs, veţi putea ocupa alte funcţii pe care preşedintele le are la dispoziţie, cum ar fi să lucraţi în Servicii secrete, cum ar fi să lucraţi în magistratură, cum ar fi să lucraţi în ambasade sau în consulate. Sunt funcţii, posturi, pe care preşedintele ţării viitor are ocazia, are dreptul să numească asemenea persoane”, le-a explicat Diaconescu telespectatorilor.


„Concursul este adresat tuturor românilor. Puteţi fi penelişti, pesedişti, ce-oţi fi, puteţi să candidaţi pentru aceste funcţii pe care Klaus Iohannis, Ponta, Cătălin Predoiu sau Hunor Kelemen sunt sigur că nu vi le oferă”, a mai precizat Dan Diaconescu în faţa telespectatorilor.

Primul câştigător, domnul Dragomir, a primit o funcţie la Secretariatul General

Puteţi fi penelişti, pesedişti, ce-oţi fi, puteţi să candidaţi pentru aceste funcţii pe care Klaus Iohannis, Ponta, Cătălin Predoiu sau Hunor Kelemen sunt sigur că nu vi le oferă

Pentru a demonstra seriozitatea concursului, DD a prezentat şi „un prim câştigător”, un domn pe nume Alexandru Dragomir, care a fost recompensat pentru efortul său de a strânge 107 semnături, fiindu-i propusă o funcţie „la Liviu Neagu”, secretarul general al PP-DD, dar şi secretarul general adjunct al Guvernului.

Dragomir susţine că, în trecut, a lucrat în Administraţia Prezidenţială în timpul mandatului lui Iliescu, a fost „şeful de Cabinet al primarului Sectorului 1” şi a lucrat „în cabinetul unui ministru”.

„Având în vedere că Liviu Neagu, secretarul general al partidului nostru, are în această perioadă nişte posturi libere, nişte posturi vacante pentru oameni dotaţi şi pentru oameni deştepţi, pentru pepededişti adevăraţi sau pentru otevişti destoinici, eu vreau să-i ofer în direct în această seară domnului Dragomir, dacă vrea, să lucreze în biroul lui Liviu Neagu, secretarul general (…). Salariul e bunicel, vă ajută şi hârtiile, deci dacă acceptaţi această slujbă oferită de noi…”, şi-a ofertat Diaconescu interlocutorul, care a acceptat pe loc.

„Eu zic că e un post bun, cu un salariu bunicel, acolo la Liviu Neagu, la Secretariatul General”, a adăugat Diaconescu, fără a preciza însă dacă postul este la Secretariatul General al PP-DD sau la cel al Guvernului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne