Beneficiile colaborării cu „ciocoii”. DD, din nou pe micile ecrane (Video)

Dan Diaconescu vs Victor Ponta
Dan Diaconescu vs Victor Ponta (Ioana Florea Nuţ / Epoch Times România)

Materialul video poate fi urmărit pe pagina originală a articolului Epoch Times România.

Dan Diaconescu, fostul „star” al răposatului OTV, va fi din nou pe micile ecrane pentru a "încânta" publicul. În contextul recentului acord politic de colaborare cu PSD-ul la nivel local şi parlamentar, fondatorul şi prezidenţiabilul PP-DD, obţine, în plin an electoral, spaţiu pentru de show maraton la România TV.

Deşi se specula în presă că în urma negocierilor cu Victor Ponta & PSD va primit înapoi OTV-ul, închis pe motiv de neplată a amenzilor date de CNA, DD a a primit spaţiu de emisie la postul România TV, „televiziunea de casă” a premierului deţinută de senatorul PSD Sebastian Ghiţă.

După un an şi jumătate de absenţă, realizatorul TV revine cu „transmisiunile-maraton” care vor rula „şapte nopţi din şapte”, potrivit promo-ului difuzat de România TV, care nu specifica însă de la ce oră şi cât va dura emisiunea „Dan Diaconescu În Direct”.

La câteva luni după retragerea licenţei de către CNA, Dan Diaconescu anunţa redeschiderea OTV prin lansarea unui post la Vatican, însă iniţiativa sa a eşuat. Acum, în final, este pe cale să-şi înceapă din nou nopţile albe de talk show care l-au făcut celebru.

"Pe studii, s-a arătat că România TV a luat cel mai mult din publicul OTV. Dintre posturile de ştiri, România TV se apropie cel mai mult de modelul OTV. Dacă ne uităm şi la celelalte posturi, Antena Stars s-a luat după OTV. Vedeţi ce se întâmplă la Acces Direct, la Capatos sau la Măruţă. Ţii minte când spuneam că voi oteviza televiziunile din România? Cred că am otevizat România mai repede decât mi-am imaginat", a declarat pentru paginademedia, Dan Diaconescu.

În contextul noii emisiunii de „dezvăluiri” a lui Dan Diaconescu, se cade să amintim că în decembrie 2013, fondatorul partidului PPDD a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, după ce s-a dovedit că i-a şantajat pe fostul primar al comunei arădene Zărand şi pe omul afaceri Paul Petru Ţârdea. Diaconescu le-a cerut acestora bani, ameninţându-i că va dezvălui pe postul său de televiziune informaţii compromiţătoare pentru ei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne