Dezastrul din Sănătate ia amploare. "Tot ce ştie PSD e să-şi bată joc de oameni şi de familiile lor"

Tot ce ştie PSD este să mintă, să distrugă, să îşi bată joc de oameni, de familiile lor şi de cei care încearcă să îi ajute, şi-a exprimat nemulţumirea fostul ministru tehnocrat Vlad Voiculescu, revoltat de modul în care sunt gestionate probleme din domeniul sănătăţii.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Guvernul PSD-ALDE face prăpăd în domeniul sănătăţii, distrugând moştenirea tehnocrată, iar cei care au de suferit sunt nimeni alţii decât pacienţii români, a tras un semnal de alarmă, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru Vlad Voiculescu.

"Organizaţia Mondială a Sănătăţii a creat o listă a medicamentelor esenţiale, medicamente cu preţuri scăzute şi eficacitate dovedită care trebuie prioritizate în politicile de sănătate. Asta pentru că medicamentele necesare pentru tratamentul unor boli grave aşa cum este cancerul nu ar trebui să lipsească din nicio ţară care se consideră cât de cât civilizată", a declarat Vlad Voiculescu.

Fostul ministru al Sănătăţii a amintit că, anul trecut, Guvernul Cioloş a prioritizat accesul pacienţilor la medicamentele din această listă a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

"Ce a făcut Guvernul PSD-ALDE? Ei bine... a eliminat această listă! Consecinţa logică: medicamentele acestea o să dispară din nou! Unele au dispărut deja!!! Singura soluţie pentru pacienţii români este să îşi cumpere din nou medicamentele din străinătate", a precizat Vlad Voiculescu.

Asta se întâmplă în timp ce, potrivit tehnocratului, Guvernul Grindeanu nu este în stare nici măcar să răspundă notificărilor/întrebărilor oamenilor în sistemul de raportare a lipsei medicamentelor (www.medicamente-lipsa.ro)... şi nici premierul, nici Ministerul Sănătăţii nu au nici cea mai mică idee despre ce ar trebui făcut!

"Pentru că tot ce ştie PSD este să mintă, să distrugă, să îşi bată joc de oameni, de familiile lor şi de cei care încearcă să îi ajute", a subliniat Vlad Voiculescu.