Nicolae: Pe aspectele tehnice, sunt mai bun ca Dragnea, care e inginer, şi ca Grindeanu, care a terminat Matematica

Uns şef peste Comisia Juridică din Senat, de unde s-a încercat recent graţierea corupţilor, Şerban Nicolae nu crede că întreg scandalul declanşat pe marginea acestui subiect va afecta în vreun fel PSD.
Serban Nicolae
Serban Nicolae (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Susţinător declarat al graţierii corupţilor, preşedintele Comisiei Juridice din Senat, Şerban Nicolae, a atras atenţia joi, la Antena 3, că nu a încălcat nicio decizie luată în PSD prin poziţiile pe care le-a avut în cazul "Elefantului" din Parlament.

"Eu sunt de acord şi respect orice fel de opinie, nici măcar nu fac caz de faptul că pe aspectele tehnice oricum nu ar avea câştig de cauză în faţa mea nici Liviu Dragnea, care este inginer, nici Sorin Grindeanu, care a terminat Matematica. (...) Un lucru important de spus de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost acela că nu s-a discutat în partid şi nu s-a luat o decizie privind aceste chestiuni cu graţierea sau cu corupţii sau cu necorupţii. Nu am încălcat vreo decizie de partid sau a coaliţiei sau a Guvernului sau a programului de guvernare. Ce anume are să îmi reproşeze, nu cred că se va feri să îmi spună direct, de faţă cu ceilalţi colegi sau între patru ochi", a declarat Şerban Nicolae, citat de News.ro.

Şeful Comisiei Juridice nu crede că tot scandalul legat de graţierea faptelor de corupţie va afecta în vreun fel partidul.

"Nu cred că este o problemă a mea cu preşedintele partidului. Cred că s-au speriat câţiva din jurul domniei sale, există o tendinţă la partidul ăsta (...), care au tendinţa de a se uita mai mult la ce spun adversarii şi a se ghidona de reacţiile adversarilor, decât de reacţiile pesediştilor. (...) Eu cred că situaţia este una neschimbată. Suntem colegi de partid de multă vreme, tot ceea ce am discutat a fost respectat şi de domnul Dragnea şi de mine. Nu cred că este o stare de tensiune şi nici nu cred că va afecta partidul în vreun fel ce se întâmplă în aceste zile", a precizat Şerban Nicolae.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne