Dosar penal după incidentele de la concertul Carla's Dream

Oamenii legii vor investiga cum de a fost posibil ca la concertul Carla's Dream să fie permis accesul a 3000 de persoane într-un spaţiu mult prea mic.
Carla's Dream
Carla's Dream (Facebook. The Storyalist)

Poliţiştii de la IPJ Neamţ au deschis un dosar penal în urma incidentelor ce au avut loc la concertul susţinut de Carla`s Dreams la Piatra Neamţ, concert pe care trupa l-a întrerupt după ce oamenii au început să leşine în sală.

Dosarul vizează săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi neluarea măsurilor legale privind securitatea şi sănătatea în muncă şi este coordonat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, relatează B1 TV.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au început de ieri audierile în acest dosar pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul. Potrivit martorilor, organizatorii au permis intrarea a 3000 de persoane într-un spaţiu cu totul neîncăpător.

Reamintim că trupa Carla's Dreams şi-a întrerupt spectacolul pe care îl susţinea vineri seara la Piatra Neamţ, după ce mai mulţi participanţi veniţi la spectacol au leşinat.

Membrii formaţiei au anunţă că vor sesiza organele în drept, acuzând organizarea deficitară a concertului. Pe lângă organizatori, membrii formaţiei îşi exprimă nemulţumirea că reprezentanţii ISU Neamţ nu au intervenit pentru a opri concertul pe care îl susţineau, chiar dacă oamenii au început să leşine din cauza căldurii insuportabile. De asemenea, membrii Carla's Dream le-au mai transmis fanilor că vor lua măsuri pentru că o nouă tragedie precum cea din Colectiv să nu se repete şi i-au îndemnat "să ia atitudine", oferind inclusiv asistenţă juridică gratuită pentru cei ce se vor implica în demers.

Ulterior evenimentului, primarul din Piatra Neamţ a cerut Poliţiei Locale să verifice autorizaţiile complexului comercial Galleria Piatra Neamţ unde a avut loc concertul. Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, spaţiul în care s-a desfăşurat show-ul era insuficient pentru numărul mare de spectatori. (Detalii AICI)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne