Dosarul lui Sebastian Ghiţă a fost clasat. L-a ameninţat cu moartea pe Robert Negoiţă

Sebastian Ghiţă
Sebastian Ghiţă (foto:reporter virtual)

Dosarul în care deputatul Sebastian Ghiţă este cercetat pentru că l-a ameninţat cu moartea pe Robert Negoiţă, primarul sectorului 3 din Bucureşti, a fost clasat din lipsă de probe.

La jumătatea lunii mai, primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a depus la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie o plângere penală în cazul deputatului Sebastian Ghiţă, întrucât acesta l-ar fi ameninţat la telefon cu moartea.

Ca urmare a plângerii formulate de Robert Negoiţă, Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a început urmărirea penală pentru fapta de ameninţare împotriva deputatului Sebastian Ghiţă.

„Aici am o plângere penală împotriva numitului Sebastian Ghiţă, deputat, care acum o săptămână m-a sunat şi m-a ameninţat la telefon într-un mod josnic şi ruşinos. M-a ameninţat inclusiv cu moartea, adică o chestiune, în opinia mea, foarte gravă şi, din această perspectivă, cred că este de datoria mea să dăm un semnal în această ţară că, cu astfel de securisme şi cu astfel de comportament, mergem mai departe. Este mare păcat că un deputat în România, în Europa, ameninţă cu moartea un primar de sector”, a afirmat Robert Negoiţă la vremea respectivă.

Robert Negoiţă a specificat în ce au constat ameninţările: „Mi-a spus: 'Te termin. Ai intrat pe mâna mea, o se te termin. Mori de mâna mea, nu o să te las'. Astea sunt cuvintele pe care mi le-a spus”.

Ponta despre conflictul dintre Negoiţă şi Ghiţă: O să-i chem la "Iartă-mă!"

Premierul Victor Ponta a a recunoscut că le-a atras atenţia, în CExN, lui Robert Negoiţă şi Sebastian Ghiţă să nu mai existe „discuţii” întrucât conflictele afectează imaginea PSD, mai ales în campanie electorală.

„Sunt colegi, dacă au ceva de împărţit, discută între ei şi avem împreună, toţi, un obiectiv important şi eu mă bazez pe Robert pentru noiembrie, aşa cum m-am bazat întotdeauna şi cum el s-a bazat pe mine pentru campania la locale, să ne realizăm aceste obiective”, a declarat Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne