Predoiu: Trebuie să dărâmăm „Organizaţia Ponta Ghiţă”, care e gata să acapareze toată economia

Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu (Epoch Times România)

Aflat într-o vizită oficială la Washington, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a criticat faptul că, din nou, parlamentarii români au votat respingerea cererii de încuviinţare a arestării preventive în cazul deputatului Titi Holban (UNPR), subliniind totodată necesitatea dărâmării „Organizaţiei Ponta Ghiţă”, care împiedică România să progreseze, scrie stiripesurse.ro.

„Votul Parlamentului în cazul Holban confirmă din nou că majoritatea politicienilor trăiesc într-o lume paralelă. Pentru a căpăta investiţii, România trebuie să dea semne clare că nu le vor fura şi 'taxa' politicienii cu comisioane ilegale. Dacă vrem investiţii, cei care vor conduce politica românească trebuie să fie curaţi şi credibili pe tema legii, justiţiei, anticorupţiei şi să înţeleagă lumea globală a businessului. Numai cu astfel de reprezentanţi poţi să aduci investiţii, bani şi locuri de muncă în România”, a declarat Cătălin Predoiu.

Amintim că miercuri Camera Deputaţilor a respins ridicarea imunităţii deputatului UNPR Titi Holban. 198 de deputaţi au votat „împotriva” solicitării de încuviinţare a arestării preventive şi numai 96 de deputaţi au votat ”pentru”. Votul a fost secret, cu bile. Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie, deputatul Titi Holban ar fi primit 10.000 de euro de la o persoană spunând că va interveni, printr-un intermediar, la un inspector cu funcţie de conducere la una dintre Direcţiile Regionale Antifraudă, pentru ca o firmă să nu fie sancţionată în urma controlului făcut de instituţie.

În opinia lui Predoiu, „organizaţia” condusă de premierul Victor Ponta şi de deputatul PSD Sebastian Ghiţă trebuie îndepărtată pentru că aceasta este gata să acapareze toată economia.

Ponta şi 'Organizaţia Ponta Ghiţă' ţin departe 'banii adevăraţi' de România

„Ponta este o amendă permanentă pentru români. Ponta şi 'Organizaţia Ponta Ghiţă' ţin departe 'banii adevăraţi' de România. Dacă vrem investiţii şi locuri de muncă, atunci trebuie să dărâmăm 'Organizaţia Ponta Ghiţă', care e gata să acapareze toată economia. Dar în locul ei trebuie să venim cu o alternativă, cu o construcţie credibilă şi oameni credibili, cu un trecut care poate garanta că o nouă guvernare nu va însemna o nouă 'organizaţie de tip Ponta Ghiţă'”, a precizat Cătălin Predoiu.