Dragnea, duşmanul nr. 1 al PSD? Declaraţiile sale amplifică protestele

În timp ce peste 600.000 de români protestau în stradă, Liviu Dragnea a apărut la România TV acuzânnd o organizare profesionistă a protestelor. Reacţiile nu au întârziat să apară, în dulcele stil românesc plin de umor.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

"Cu fiecare declaraţie făcută, numărul românilor care ies în stradă se înmulţeşte. Tot înainte D-le. Dragnea!", scrie, pe Facebook, un român, la scurt timp după ce liderul PSD, Liviu Dragnea îi sfida pe sutele de mii de oameni ieşiţi în stradă declarând la România TV ca protestele din Piaţa Victoriei sunt organizate profesionist.

"Modul de organizare, dimensiunea finanţării acestor proteste — astăzi am înţeles că au venit cu autocare, cu microbuze, cu trenuri foarte mulţi oameni aduşi din teritoriu (...) — arată o organizare profesionistă. Asta nu arată o organizare spontană. Ăsta nu e un miting spontan, adică nu e numai spontaneitate. Există în spate organizare. Sunt oameni care pur si simplu vin pentru că aşa cred, sunt supăraţi, e dreptul fiecăruia...", a declarat, duminică seara, liderul PSD la România Tv. Mai multe informaţii, aici

Reacţiile cetăţenilor nu au întârziat să apară. Redăm câteva dintre postările legate de ultimele declaraţii lui Dragnea.

"Cu avioane, cu elicoptere, cu autobuz , tramvai, metrou...cu picioarele ... cu mic cu mare, doar să înţelegi că nu vă mai vrem!", scrie Mara, pe pagina de Facebook a Epoch Times, ca şi comentariu la articolul cu declaraţiile lui Liviu Dragnea.

"Câtă sfidare! Câte minciuni! Oamenii ăştia nu ştiu când să se oprească, nu au nici o limită!", adaugă Rodica.

"El vorbeşte din experienţă... la PSD oamenii trebuiesc aduşi cu autocarul :)) Nu concepe că ar exista oameni cu demnitate care s-au simţit furaţi pe faţă de actualul guvern.", se amuză Paula.

"Atâta poate! Nu înţelege cuvinte precum: moral, caracter, iubire de ţară, nivel de civilizaţie (ok, astea din urmă au mai mult de un cuvânt, şi poate d'aia i-or crea probleme şi mai mari),....ehe, lista nu-i tocmai scurtă. Acum ce poţi cere oamenilor copy-paste? Au procesor low-performance.", scrie Cezarina.

"Vii cu trenu, i-au adus cu trenu, vii cu metroul, i-au adus cu metroul, vii pe jos...i-au adus pe jos!!! Au venit singuri nene! De adus, tu i-ai adus! Mai rânjeşte tu mult aşa şi nu mai pleacă.", adaugă şi Romeo.

"Încearcă şi tu să aduci cu autocare şi să strângi la fel de mulţi, să vedem dacă poţi. Ţara s-a trezit, asta nu vezi sau te faci că nu vezi!", scrie Adelita.

"Ţi-ar fi plăcut să organizezi tu aşa ceva, tovarăşe Dragnea. N-ai cu cine. Nu fi supărat! Să ştii că pentru tine a venit toată lumea. De bunăvoie. Eşti în înjurăturile tuturor. Ai reuşit să ne direcţionezi ura. Atât., scrie Mădălin.

"Nea Liviu, tu ne-ai scos în stradă spontan şi cu declaraţiile astea ne uneşti şi mai tare! Îţi mulţumim. Nu a fost nevoie să ne organizeze nimeni. Fiecare declaraţie a ta e motiv în plus de ieşit în stradă! Iar legat de studenţii care au venit cu trenul...bravo lor, învăţă de tineri să nu se lase cumpăraţi!", scrie Oana.

"O organizare profesionistă, e adevărat. Dragnea infractorul a unit poporul!", scrie şi Sabiana.

"Da, tu şi faptele tale ne-au motivat. Eşti un coşmar ce mă ţine în stradă de luni noaptea când s-a strigat în toată ţara NE PRĂDUIESC HOTII! Şi voi ieşi păna mă asigur că nu voi mai auzi în viaţa mea de tine şi de gaşca ta!", adaugă Gabriela.

"Da, S-au organizat profesionist! Aşa sunt oamenii de caracter. Când fac ceva, le iese ca la carte. Astea nu va ies şi vouă, staţi liniştiţi!", îi transmite Nelu lui Dragnea.

"Aloooo tovarasu' Dragnea vezi bre că alea cu agenturili, dolarii, kent şi maşina de scris automată e veche bre....schimbaţi manualu' ală de dezinformare că vă râd şi curcile. Fiţi profesionişti!", scrie Nicu.

"Nu am ştiut de aceste autocare speciale. Am folosit metroul până la Piaţă Romană pt că la Universitate nu mai oprea...probabil căzuse un autocar pe şina de metrou. A...şi la întoarcere lumea mergea pe jos spre case. Pai domnul Dragnea...ce facem?...ne duci cu autobuzul şi ne laşi în frig?...nu ne duci şi acasă la cei dragi dacă tot am ieşit în stradă in cinstea matale?", adaugă Sergiu.