Dragnea: Grindeanu a fost din greşeală membru în Comisia de Control a SRI

Nu toţi cei ce fac parte din Comisia parlamentară pentru Controlul SRI sunt ofiţeri acoperiţi, a susţinut Dragnea, precizând că oricum Grindeanu a ajuns "din greşeală" în comisia respectivă.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD)
Liviu Dragnea(Presedinte PSD) (Florin Chirila\Epoch Times)

Întrebat miercuri cum comentează faptul că Sorin Grindeanu a fost membru în Comisia parlamentară de control al SRI, Liviu Dragnea - care promitea că nu va mai permite amestecul serviciilor în formarea Guvernului - a declarat că alesul său pentru postul de premier a ajuns "din greşeală" acolo.

"A fost din greşeală acolo, din întâmplare a fost un an jumate, după care a plecat. Deci ca să ne lămurim: Sorin Grindeanu n-are nicio legătură cu SRI. N-am nicio problemă cu acel serviciu, dar cei care ajung în comisie nu sunt acoperiţi. Sau nu toţi. (...) Sunt sigur că orice propunere făceam, îi găseaţi ce a făcut la grădiniţă", a declarat Dragnea, citat de news.ro.

Reamintim că presa a titrat ieri, imediat după ce Dragnea l-a nominalizat pe Grindeanu pentru postul de premier, că acesta are în CV un program postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională în domeniul Ştiinţe Militare, Informaţii şi Ordine Publică în cadrul Academiei Naţionale de Informaţii din cadrul SRI şi că a fost membru al comisiei parlamentare pentru controlul SRI.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne