Şefa PNL: Propunerea PSD de prim-ministru marchează înfrângerea lui Dragnea în interiorul partidului

Noua propunere a social-democraţilor pentru funcţia de premier al României, Sorin Grindeanu, marchează înfrângerea lui Liviu Dragnea, este de părere preşedintele PNL Raluca Turcan.
Raluca Turcan(Presedinde PNL),
Raluca Turcan(Presedinde PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Propunerea PSD de prim-ministru - Sorin Grindeanu, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş - marchează înfrângerea lui Liviu Dragnea în interiorul partidului, a declarat miercuri, pe contul său de Facebook, şefa PNL Raluca Turcan.

"După încercarea lui Liviu Dragnea de a guverna România pe persoană fizică, prin interpuşi, partidul a trebuit să improvizeze o formulă pentru a mai salva din eşecul major înregistrat în ultimele zile.

PSD a optat astfel pentru o soluţie de avarie, temporară, după respingerea dură a soluţiei inventate de Liviu Dragnea pentru a beneficia de control total asupra primului ministru", a scris Raluca Turcan.

Şefa liberalilor consideră că jocurile interne din PSD stau la baza acestei noi propuneri şi nu interesul public, de a avea o guvernare la standarde europene de eficienţă şi transparenţă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne