Dragnea îşi evaluează Guvernul. În calitate de şef PSD

În calitate de lider al PSD care, nu demult, se lăuda că este singurul care ştie programul de guvernare "din scoarţă în scoarţă", Dragnea urmează să prezinte curând o evaluare a guvernului său.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, duminică seara, la România TV, că la finalul săptămânii viitoare va prezenta, în calitate de şef al partidului, o evaluarea a activităţii miniştrilor, urmând ca acest subiect să fie discutat şi în primăvară, relatează digi24.ro.

"Sper ca la sfârşitul săptămânii viitoare să am o conferinţă de presă să prezint o evaluare a activităţii Guvernului, ca preşedinte al partidului şi prin comparaţie cu programul de guvernare", a declarat Dragnea, preluat de news.ro.

Prefaţând ceea ce va urma, Dragnea a ţinut să declare că, având în vedere „perioada tulbure” din ultima perioadă, Guvernul "şi-a făcut treaba", iar "rezultatele pe primele trei luni sunt bune."

Întrebat dacă se pune problema unor remanieri, Dragnea a declarat că este prematur să se discute despre asta acum, urmând ca abia la începutul verii, după ce va fi făcută o analiză mai amănunţită în Guvern în luna mai, să se reia acest subiect.