Dragnea: La programul de guvernare am lucrat cu Vâlcov. Are probleme în justiţie, dar îmi asum asta

În ciuda problemelor sale penale, fostul ministru Darius Vâlcov a avut oportunitatea să contribuie în mod semnificativ la programul de guvernare care atârnă acum greu pe umerii premierului Sorin Grindeanu, a dezvăluit liderul PSD Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Fostul ministru de Finanţe, Darius Vâlcov, unul dintre "clienţii" cu notorietate ai procurorilor anticorupţie, a fost unul dintre oamenii de bază care a lucrat la programul de guvernare al PSD, a declarat joi seară, la Antena 3, preşedintele social-democraţilor Liviu Dragnea.

"Pentru prima dată o spun public, pentru că mi se pare că e datoria mea să fac lucrul ăsta. Darius a fost unul din oamenii de bază cu care am lucrat la programul de guvernare, Darius Vâlcov. (...) A venit de la PDL, dar este un om cu o foarte bună pregătire. Pe lângă alţi specialişti cu care am lucrat la programul de guvernare, cu Darius am lucrat şi la acest program de guvernare", a precizat Dragnea, citat de News.ro.

Întrebat despre problemele în justiţie ale fostului ministru de Finanţe, şeful PSD a replicat:

"Are probleme în justiţie, dar Darius Vâlcov este unul din oamenii care, prin contribuţia lui, prin munca lui, la programul nostru de guvernare (...) a adus o contribuţie serioasă pentru ca românii să o ducă mai bine. Şi eu îmi asum lucrul ăsta".