Dragnea neagă că a fost la ziua lui Coldea: "Totul e fals, nu am fost la zaifeturi sau alte..."

Acuzat de Dan Andronic că ar fi fost la ziua generalului SRI Florian Coldea, liderul PSD neagă că aşa ceva s-ar fi întâmplat.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Liviu Dragnea neagă că ar fi fost la ziua de naştere a fostului adjunct al şefului SRI, generalul Florian Coldea, relatează Hotnews. Liderul PSD a precizat că a participat la un singur eveniment la care a fost prezent şi fostul general SRI, respectiv o recepţie la Cercul Militar, evenimentul având loc în perioada cât a fost ministru de Interne.

"Total fals, nici nu stiu când e ziua domnului Coldea", a declarat Dragnea, ca răspuns la întrebările ziariştilor.

Totodată, întrebat dacă a fost vreodată la un astfel de eveniment împreună cu Coldea, Dragnea a răspuns: "Da, am fost în 2009, când am fost 12 zile ministru de Interne, o perioadă lungă, cred că atunci, da ... sau în 2013", la un "eveniment la Cercul Militar organizat de către DIPI (serviciul de informaţii al Internelor) am fost acolo o jumătate de oră, în aceeaşi sală cu dl Coldea."

"Nu am fost la zaiafeturi sau alte....", a adăugat liderul PSD.

Întrebările presei au fost puse în contextul în care astăzi jurnalistul Dan Andronic a susţinut, la audierile Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor din 2009, că Liviu Dragnea a participat, în 2013, la ziua generalului Florian Coldea.