Dragnea: Nu mai avem ce să ascundem, sunt o ţintă! Cine nu a greşit nu trebuie târât, distrus, distrusă familia

Legislaţia din domeniul justiţiei trebuie să se schimbe, astfel încât Sistemul să nu mai distrugă oameni nevinovaţi, a transmis liderul PSD Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Sunt două "direcţii de acţiune" - o ţintă a reprezentat-o şi o reprezintă Guvernul, iar cealaltă, PSD - "care are o cotă uriaşă în sondaje" - şi preşedintele partidului, a acuzat joi seară, la România TV, liderul social-democraţilor Liviu Dragnea.

"Nu mai avem ce să ascundem - este o ţintă PSD-ul, sunt o ţintă eu, este clar, din păcate, sunt instituţii care se implică în jocul politic şi folosesc mijloace nepolitice şi arme nepolitice. Ce am făcut noi - şi am generat reacţii negative şi acţiuni violente, uneori chiar disperate împotriva PSD şi a mea - am început să nu ne mai facem că nu vedem, să spunem despre lucruri, să vorbim despre realităţi, despre abuzuri", a declarat Dragnea.

Potrivit liderului PSD, de ani de zile se practică o serie de abuzuri prin încălcări de Constituţie, prin încălcarea drepturilor fundamentale ale omului, prin încălcarea procedurilor din legi şi din codurile penale. Astfel, susţine că, ceea ce aşteaptă oamenii de la PSD se referă la modificarea şi completarea legislaţiei în domeniul justiţiei.

"Nu mă interesează foarte mult cine rămâne în ce funcţie, ci ca legislaţia să se schimbe în aşa fel încât cetăţenii să ştie că beneficiază de un sistem de împărţire a dreptăţii corect, că judecătorii nu mai sunt supuşi presiunilor. Şi că cine a greşit plăteşte, iar cine nu a greşit nu trebuie să fie târât, distrus, distrusă familia, firma, cariera.

Şi asta se poate face prin lege. Degeaba schimbăm pe cineva dacă sistemul rămâne la fel, dacă atitudinea rămâne la fel, dacă metodele rămân la fel. Şi atunci, ceea ce a propus ministrul Justiţiei ca proiect de modificare a legilor Justiţiei în cea mai mare parte sunt chestiuni dorite, fireşti, care aşează sau duc către normalitate sistemul de justiţie", a precizat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne