După faptă, şi răsplată. Guvernatorul Deltei Dunării, demis după ce i-a criticat pe Dragnea şi Grindeanu

La scurt timp după ce a criticat faptul că liderul PSD şi premierul s-au lăudat cu ştiucile pescuite în loc să le dea drumul înapoi în apă, guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a fost demis de Grindeanu.
Liviu Dragnea la pescuit în Deltă
Liviu Dragnea la pescuit în Deltă (Facebook)

Guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Grigore Baboianu, cel care i-a criticat pe premierul Grindeanu şi pe liderul PSD, Liviu Dragnea, după partida de pescuit din Deltă, a fost demis, luni, din funcţie.

Baboianu a fost înlocuit în funcţie de Mălin-Matei Muşetescu, potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial luni seara. Cele două decizii au fost luate având în vedere propuneri ale ministrului Mediului, relatează Hotnews.

Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, Grigore Baboianu îi critica pe Dragnea şi Grindeanu pe motiv că în loc să promoveze pescuitul sportiv, s-au lăudat cu zecile de ştiuci capturate în Deltă.

''Ar fi putut să arate captura, să o pupe şi să îi dea drumul!'', declara, în urmă cu două săptămâni, şeful Rezervaţiei, la emisiunea Lumea Europa FM.