Elena Udrea este "dispusă" să devină prezidenţiabilul PMP

Elena Udrea, preşedinta PMP
Elena Udrea, preşedinta PMP (Epoch Times România)

Zvonurile privind o eventuală schimbare a prezidenţiabilului PMP par să se confirme. Miercuri seara, preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat "că este dispusă să candideze la alegerile prezidenţiale din toamnă", dacă partidul pe care îl conduce o va vota, decizie ce urmează a fi luată în cadrul colegiului de marţea viitoare.

"Marţea viitoare vom avea un nou colegiu şi vom vota asupra candidatului PMP la prezidenţiale. Nominalizările sunt Cristian Diaconescu şi cu mine. Trebuie să avem cel mai bun candidat, temerea e că am putea rata turul doi", a declarat Elena Udrea la România TV.

Aceeaşi Elena Udrea declarase, tot miercuri, în emisiunea Evenimentul zilei, că deşi prezidenţiabilul Cristian Diaconescu poate fi schimbat, tehnic vorbind, cu un alt candidat, în prezent nu se pune această problemă, partidul fiind în proces de strângere de semnături.

Declaraţiile liderului PMP apar pe fundalul unor "nemulţumiri" ale partidului legate de numărul de semnături pe care le-a strâns prezidenţiabilul PMP. Şefa organizaţiei de femei a PMP, Ruxandra Dragomir, care face un lobby intens pentru candidatura Elenei Udrea, i-a reproşat recent lui Diaconescu că nu a reuşit să strângă suficiente semnături în teritoriu şi că "popularitatea dlui Cristian Diaconescu sau notorietatea să nu e aşa cum s-a dorit, nu se ridică la nivelul aşteptărilor PMP." "De ce să nu fie România pregătită să voteze o femeie?" se întreba marţi Dragomir.

"Cheia" lipsei de popularitate a lui Diaconescu a fost dată de Elena Băsescu, printr-o postare pe Facebook.

"Doamna Ruxandra Dragomir se preface că nu ştie despre ce este vorba: organizaţiile au "probleme" în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru." a scris pe contul său fiica preşedintelui.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne