Elevii îl reclamă pe Radu Mazăre la DNA. Edilul ameninţă cu retribuţia divină

Client fidel al sistemului judiciar, primarul Constanţei, Radu Mazăre, se mai alege cu o plângere penală pe numele său. De data aceasta cei nemulţumiţi de prestaţia edilului sunt elevii care îl acuză pe acesta că nu le-a acordat reducerea de 50% la transportul local în comun.
Radu Mazare (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
04.02.2015

Client fidel al sistemului judiciar, primarul Constanţei, Radu Mazăre, se mai alege cu o plângere penală pe numele său. De data aceasta cei nemulţumiţi de prestaţia edilului sunt elevii care îl acuză pe acesta că nu le-a acordat reducerea de 50% la transportul local în comun.

Asociaţia Elevilor din Constanţa a anunţat în cadrul unui comunicat de presă remis Mediafax că va depune miercuri o plângere penală la DNA împotriva lui Radu Mazăre, sub acuzaţia de abuz în serviciu.

"Numitul Mazăre Radu-Ştefan refuză de 15 ani de zile să aplice legea şi să acorde elevilor reducerea de 50% la transportul local în comun, pe care legea le-o garantează. În acest moment, prejudiciul este de peste 50 de milioane de euro", se precizează în comunicatul respectiv.

În replică, primarul Radu Mazăre i-a avertizat marţi pe elevi, potrivit publicaţiei citate, că cei care i-au dorit răul nu au ajuns bine deloc.

"E rău şi păcat şi ar trebui să deschidă ochii foarte bine, ca să nu folosesc alt termen, să vadă că toţi cei care au făcut plângeri la DNA şi care arătau cu degetul să-l băgăm în puşcărie, să-i facem, să-i dregem, acum sunt pe undeva pe la priciu. Pentru că Dumnezeu, dacă faci lucruri rele, ţi le întoarce, dacă faci lucruri bune îţi dă tot lucruri bune", a declarat Radu Mazăre.

Baronul de Constanţa susţine că există şi elevi care beneficiază de această reducere de 50% la abonament, respectiv cei care au venituri de până în 18 milioane pe membru de familie.

"Dacă mă întrebaţi pe mine cred că este suficient, nu cred că un copil ai cărui părinţi câştigă 100 de milioane fiecare trebuie să beneficieze de jumătate de gratuitate", a precizat Radu Mazăre.

De altfel, edilul a explicat că le-a cerut elevilor să decidă dacă vor reducere de 50% la transportul local toţi, sau să beneficieze de gratuitate la transportul în comun elevii din familii defavorizate.

"Asta i-am întrebat acum. Pentru că bugetul de acum ne permite, să dăm această jumătate tuturor sau vreţi că cei ai căror părinţi câştigă minimul pe economie să dăm gratuit?”, a afirmat Radu Mazăre.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor