Famiglia se măreşte. Vicepremierul Oprea, naşul lui Ponta, l-a cununat şi pe Nicolae Dumitru 'Niro'

Daniel Constantin, Victor Ponta şi Gabriel Oprea
Daniel Constantin, Victor Ponta şi Gabriel Oprea (Epoch Times România)

Sâmbătă seară, la Palatul Snagov, vicepremierul Gabriel Oprea l-a cununat pe miliardarul Nicolae Dumitru 'Niro', la un eveniment la care au participat, printre alţi, Elena Udrea, Valeriu Zgonea, Cozmin Guşă, Rareş Bogdan, Dorin Cocoş, dar şi reprezentanţi ai "vechii gărzi" precum Iulian Vlad, Virgil Măgureanu sau Dan Ioan Popescu, potrivit enational.ro.

Amintim că Gabriel Oprea este şi naşul premierului Victor Ponta. Omul de afaceri Nicolae Dumitru, considerat unul dintre finanţatorii postului B1 Tv, RTV, dar şi al Evenimentului Zilei, Adevărului, acesta controlând şi Dragonul Roşu, a fost şi el cununat potrivit sursei citate.

Potrivit nasul.tv, Niro este extrem de apropiat de George Maior, şeful SRI, şi bine protejat de o parte a SRI. Jurnalistul Radu Morar susţine că Niro, proprietarul complexului Europa, este cunoscut drept „omul chinezilor”, adică un „capitalist” român adoptat de comuniştii chinezi.

„Niro este un român foarte norocos, i-au „ieşit” toate numerele în afaceri şi este un bun prieten al Elenei Udrea, ei fiind asociaţi, pe vremuri, într-o firmă. Niro este şi un mogul de „succesuri”, care nu doar că a sponsorizat toate partidele şi toţi politicienii, potrivit propriilor declaraţii, dar este şi mare investitor în presă. Niro e cu Ponta şi cu toţi politicienii transpartinici în echipă, plus Imperiul Chinezesc”, declarat acum ceva vreme Radu Morar.

Jurnalistul a amintit şi de contactul său cu „sistemul”: „Atunci când mă pregăteam să lansez NASUL TV „sistemul” ticăloşit mi-a sugerat să mă asociez cu Niro, 50/50 la sută! Mi s-a sugerat că altfel ne vom rupe gâtul, la figurat dar şi la propriu! Uite că au trecut anii şi suntem cu toţii sănătoşi, e drept, mai ales Niro”.