Firea: Dragnea, cel mai îndreptăţit să fie preşedintele României

În ciuda faptului că este condamnat penal într-un dosar şi trimis în judecată în altul, Liviu Dragnea este persoana cea mai îndreptăţită din PSD să candideze şi să câştige următoarele alegeri prezidenţiale, este de părere primăriţa Gabriela Firea.
Gabriela Vrânceanu-Firea
Gabriela Vrânceanu-Firea (Florin Chirilă/Epoch Times)

Liderul PSD Liviu Dragnea este persoana cea mai îndreptăţită să fie candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din 2019 şi să şi câştige, a declarat vineri, la Antena 3, primăriţa Capitalei, Gabriela Firea.

"Întotdeauna şi mai ales în acest caz preşedintele partidului este persoana cea mai îndreptăţită să fie candidatul acelei formaţiuni politice pentru alegerile prezidenţiale. Dacă este să ne uităm în urmă cu câţiva ani, şi nu doar în România, ci în ţările din jurul nostru în special, aceasta este regula, preşedintele partidului să fie şi vocea cea mai importantă a formaţiunii politice, să aibă cea mai mare susţinere din partea membrilor de partid şi a simpatizanţilor. Categoric da, sunt în totală consonanţă cu afirmaţiile care s-au făcut acum câteva zile că preşedintele partidului, Liviu Dragnea, este cea mai îndreptăţită personalitate să devină - dacă nu a dorit, şi ştim noi bine cine nu a dorit, să fie prim-ministru - să fie candidatul nostru la prezidenţiale şi să şi câştige", a precizat Firea, citată de Agerpres.

Primăriţa Capitalei susţine că PSD va veni în anul în care se vor organiza alegeri prezidenţiale cu un candidat bun, care să răspundă nevoilor românilor.

"Românii au o percepţie foarte bună despre echipa guvernamentală, PSD, preşedintele Liviu Dragnea. De ce? În primul rând pentru că a pus accent pe un program de guvernare şi deja a aplicat măsurile pe care le-a promis şi se vede asta în fiecare zi, la fiecare şedinţă de guvern. Acum, că sunt şi anumite persoane care încearcă să găsească răul acolo unde nu este, e democraţie (...) totul este să nu se inventeze ştiri sau să nu se inventeze motive", a adăugat Firea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne