Fiul Rovanei Plumb, candidat la Primăria Târgovişte

Andrei Plumb
Andrei Plumb (ziaruldevalcea.ro)

Fiul cel mare al Rovanei Plumb, Andrei, a decis să calce pe urmele mamei sale. Tânărul "a simţit" încă de anul trecut că se "regăseşte foarte mult în politică", astfel că s-au făcut deja aranjamente să candideze la alegerile locale.

"În afară de clasicul 'fiul Rovanei Plumb' sunt un tânăr care îmi doresc să realizez concret nişte lucruri care să aibă un impact pe nevoile cetăţenilor atât din Târgovişte, cât şi din judeţ. Am intrat în politică, având suportul familiei şi spun cinstit că cel mai mult în decizia asta a cântărit punctul de vedere al soţiei mele.

Am simţit că mă regăsesc foarte mult în politică, încă de anul trecut, de când am venit să-mi sprijin mama, în primul rând şi apoi colegii de la locale, până la parlamentare", a declarat Andrei Plumb, potrivit b1.ro.

Potrivit publicaţiei citate, tânărul a fost însă acuzat că a păcălit mai mulţi primari în urmă cu doi ani, cărora le-a promis fonduri de investiţii de la Ministerul Mediului condus de mama sa. Pentru a obţine aceste fonduri, 15 edili au plătit studii şi proiecte către firmele indicate de Andrei, dar nu s-au ales cu nimic.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne