Flirty, mini căluţul care călătoreşte la bordul avionului

Pasagerii unui zbor intern din Statele Unite ale Americii au călătorit în avion cu un pasager mai puţin obişnuit: un căluţ în miniatură.
Căluţ
Căluţ (screenshot tramite instagram.com/flirty.the.mini.service.horse)

În urmă cu câteva zile, pasagerii unui zbor American Airlines pe ruta Chicago-Omaha, Statele Unite, au fost uimiţi când au văzut că în cabina avionului, împreună cu alţi pasageri, călătorea un ponei. Este vorba despre Flirty, o specie în miniatură, care are privilegiul de a putea zbura împreună cu pasagerii.

(screenshot tramite instagram.com/flirty.the.mini.service.horse)

Povestea sa este interesantă. Pe aeroportul din Chicago, călătorii care se aflau în zona de check-in au văzut cu uimire o femeie împreună cu un căluţ, de dimensiunea unui câine mare. Unii dintre aceştia au dorit să înregistreze imaginile neobişnuite. Dar pasagerii care zburau către Nebraska au fost şi mai surprinşi în momentul în care au constatat că acest mini căluţ, pe nume Flirty, călătorea împreună cu femeia în cabină, pe coridorul avionului.

Animal pentru susţinere emoţională

Se văd destul de des câini şi pisici călătorind în diferite ţări ale lumii, la bordul unui avion. Dar, pe cât de surprinzător poate părea, la bordul avioanelor din Statele Unite sunt admişi şi ponei pitici, deoarece sunt consideraţi animale pentru ”sprijin emoţional”.

În afară de Flirty, există de asemenea şi alte animale - porci sau şerpi - care pot călători în cabină însoţindu-şi proprietarii. Compania respectivă, American Airlines, acceptă ca animale pentru sprijin emoţional doar câini, pisici şi ponei.

Şi, deşi aceste animale pot călători în cabină, nu le vedem în mod obişnuit şi de aceea provoacă uimire.

(screenshot tramite instagram.com/flirty.the.mini.service.horse)

Chiar şi echipajul de zbor a vrut să facă o fotografie ca amintire cu mini căluţul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură