Florin Cîţu, de la protest: "Se întâmplă o crimă şi asupra economiei!"

Ieşit duminică în stradă alături de miile de cetăţeni care au protestat contra aservirii politice a Justiţiei, senatorul PNL Florin Cîţu a reamitit că şi economia este sub asalt iar acest lucru o să ne coste.
Florin Cîţu
Florin Cîţu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)
Se încarcă player-ul...

Prezent duminică în Piaţa Victoriei din Bucureşti, la protestul împotriva adoptării legilor Justiţiei, senatorul PNL Florin Cîţu a transmis că nu doar justiţia este sub asalt, ci şi economia.

"Avem acum un atac asupra justiţiei şi unul asupra economiei şi ştiu că foarte mulţi oameni ies astăzi în stradă pentru legile Justiţiei, dar sunt aici să atrag atenţia că se întâmplă o crimă şi asupra economiei şi asupra sectorului privat şi trebuie să ieşim şi pentru asta pentru că, de foarte multe ori, lucrurile astea ne costă la fel de mult ca ceea ce se întâmplă în Justiţie", a declarat Florin Cîţu.

Potrivit senatorului, politica dusă de PSD în domeniul economic bulversează întreaga economie, iar costul final îl vor deconta tot cetăţenii.

"De la începutul anului avem un atac împotriva sectorului privat, un atac împotriva multinaţionalelor, un atac împotriva oamenilor care lucrează în sectorul privat, băncilor, piloni de pensii şi acum se face o schimbare a Codului Fiscal exact în ultimele câteva luni ale anului, bulversând întreaga economie. Toate chestiile astea înseamnă costuri pentru sectorul privat, costuri pe care noi le vom revedea mai târziu ori în preţuri mai mari şi putere de cumpărare mai mică şi nu merităm asta", a explicat Cîţu pentru Epoch Times.

Reamintim că zeci de mii de oameni au protestat ieri în Capitală, în 30 de oraşe ale ţării şi în Diaspora, împotriva modificării legilor Justiţiei pe motiv că modificările propuse de coaliţia la putere vor duce la punerea Justiţiei sub control politic.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne