Ghicitori despre potenţialul premier PSD: Va fi un fost ministru din Guvernul Ponta

Victor Ponta şi Bogdan Aurescu la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române, 2 septembrie 2015
Victor Ponta şi Bogdan Aurescu la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române, 2 septembrie 2015 (Eugen Horoiu/Epoch Times)

La scurtă vreme după ce Dragnea a anunţat că PSD va da ca premier (dacă va câştiga alegerile) un domn care arată bine, Victor Ponta vine cu "indicii" suplimentare despre cel pe care social democraţii îl văd prim ministru. Astfel, potrivt lui Ponta, premierul PSD va fi un fost ministru din guvernul său (unul din guvernele sale), care are experienţa necesară a unei guvernări grele, relatează Adevărul.

"Din informaţiile pe care le am, şi sunt un om bine informat, va fi un ministru din cabinetul meu. E vorba de un ministru care are experienţa necesară şi îl recomandă experienţa unei guvernări grele", a declarat, duminică seara, Victor Ponta, la România TV, vorbind despre cel pe care social- democraţii îl vor desemna ca premier în ipoteza că rezultatul alegerilor din decembrie le va permite asta.

Reamintim că Liviu Dragnea, a declarat, marţi seară, la România TV, că premierul PSD va fi "un domn care arată bine". După acest anunţ, s-a speculat că propunerea de premier a PSD ar putea fi Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanţe în Guvernul Ponta.