"Incompetentul" Teodorovici şi "mama borfaşilor" Birchall, acuzaţi că au dinamitat absorbţia fondurilor UE

După mulţi ani de mandat ai "incompetentului" Eugen Teodorovici, fostul ministru al Fondurilor Europene, şi de supraveghere parlamentară a "mamei borfaşilor" Ana Birchall, PSD a lăsat România cu cea mai slabă rată de absorbţie dintre ţările Estului, a acuzat Cristian Ghinea.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Fostul ministru al Fondurilor Europene şi preşedintele social-democraţilor Liviu Dragnea mint de câteva zile în legătură cu "absorbţia PSD", a atras atenţia joi, pe contul său de Facebook, tehnocratul Cristian Ghinea, intrat recent în cursa pentru parlamentare din partea USR, partidul lui Nicuşor Dan.

"Teodorovici şi Liviu Dragnea mint de câteva zile prin diverse emisiuni în legătură cu "absorbţia PSD". Şeful PSD se laudă cum au lăsat în 2015 absorbţia pe exerciţiul financiar 2007-2013 la 72,5%. Îţi trebuie foarte mult tupeu să minţi în legătură cu ceva ce poate fi verificat foarte uşor. Cu un click pe internet. În realitate, când au plecat de la guvern, PSD-iştii au lăsat absorbţia la 58,67%.

După mulţi ani de mandat ai incompetentului Teodorovici şi de supraveghere parlamentară a mamei borfaşilor Birchall, PSD a lăsat România cu cea mai slabă rată de absorbţie dintre ţările Estului. În mai puţin de un an, guvernul Cioloş a dus rata la peste 80%. Ca să fim exacţi, sub guvernul Cioloş, intră în ţară: 4.108.501.212 euro. E cu miliarde. Acestea sunt cifrele. Restul e gargară", a declarat Cristian Ghinea.

Fostul ministru al Fondurilor Europene - care a fost dat în judeată de Teodorovici pentru "incompentenţă" - a mai precizat că distribuirea postării sale "ajută să facem faţă minciunilor PSD". "Ei au televiziuni, noi ne avem unii pe alţii!", a adăugat tehnocratul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne