Ghinea: Dragnea începe să semene cu dictatorii mustăcioşi din cărţile lui Llosa

PSD a transformat rapid democraţia parlamentară într-un circ. Nu mai e vorba despre obişnuita aroganţă a puterii, ci despre mimarea democraţiei şi golirea ei de sens, a atras atenţia fostul ministru Cristian Ghinea.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, începe să semene cu dictatorii mustăcioşi din cărţile lui Llosa - şi ăia menţineau formele democratice şi le anulau fondul, a acuzat, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru Cristian Ghinea, în prezent deputat USR.

"PSD transformă rapid democraţia parlamentară într-un circ: Sesiune extraordinară permanentă, audieri de miniştri de 20 de minute (aţi urmărit audierile de la americani? Interesante? Lungi? De substanţă?), anchete parlamentare pe găuri care se găsesc doar în capul lui Liviu Dragnea, bugete aprobate fără să existe cifrele pe masă", a declarat Ghinea.

Potrivit fostului ministru al Fondurilor Europene, în acest caz nu mai este vorba despre obişnuita aroganţă a puterii, ci despre mimarea democraţiei şi golirea ei de sens.

"Dragnea începe să semene cu dictatorii mustăcioşi din cărţile lui Llosa - şi ăia menţineau formele democratice şi le anulau fondul. Curînd, foarte curînd, cred că va trebui să rezistăm cu mai mult decât cu mijloacele parlamentare. Nu ne dau de ales", a subliniat Ghinea.