Nicuşor Dan: "PSD reinstaurează clientelismul şi corupţia în Sănătate!"

După ce fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a încercat să dea sistemului sanitar şansa de a scăpa din capcana politizării, Senatul a dat undă verde pentru ca gaşca PSD din Sănătate să revină la putere, avertizează Nicuşor Dan.
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Florin Chirila/Epoch Times)

Partidul lui Liviu Dragnea reinstaurează clientelismul şi corupţia în Sănătate, acuză, pe Facebook, liderul Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, criticând respingerea în Senat a ordonanţei prin care tehnocratul Vlad Voiculescu încerca depolitizarea managementului sanitar.

"PSD reinstaurează clientelismul şi corupţia în Sănătate. Asta după ce fostul ministru oferise sistemului o şansă de a scăpa din capcana politizării şi a cheltuirii iresponsabile şi corupte a banilor publici, iar cetăţenilor speranţa că vor avea parte de servicii de calitate.

Majoritatea din Senat a respins ordonanţa iniţiată de fostul ministru Vlad Voiculescu, decizie ale cărei consecinţe sunt prezentate mai jos de colegul Vlad Alexandrescu, şi se pregăteşte să dea spitalele pe mâna profesorilor prieteni ai PSD. Gaşca PSD din Sănătate va reveni la putere", scrie, pe Facebook, Nicuşor Dan, dând share unei postări în care colegul său de partid Vlad Alexandrescu explică de ce respingerea ordonanţei echivalează cu un adevărat atentat împotriva sănătăţii publice. Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici

Reamintim că luni majoritatea din Senat a respins ordonanţa prin care Vlad Voiculescu încerca depolitizarea managementului sanitar şi curăţarea domeniului de cangrena corupţiei. Urmează votul final în Camera Deputaţilor.