Gigi Becali aruncă gaz pe focul din PNL: Orban şi Tăriceanu au depăşit limita bunului simţ

Gigi Becali (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
19.10.2012

Începând de vineri, Gigi Becali este membru cu carnet de partid din partea PNL şi va candida în Sectorul 6, ceea ce a stârnit un val de reacţii din partea altor membri liberali, precum Ludovic Orban şi Andrei Chiliman. Orban a anunţat chiar că ia în calcul chiar şi renunţarea la candidatura din partea PNL.

Imediat, Gigi Becali a răspuns atacurilor din partea Ludovic Orban şi Călin Popescu Tăriceanu.

"Pentru mine, dl Orban nu mai reprezintă nimic . Eu cred că nu-l ascultă nimeni", a declarat Becali. "Declaraţiile lui Tăriceanu şi Orban depăşesc limita bunului simţ, dar o să vină o zi când am să le răspund, după alegeri", a precizat Becali la Realitatea TV.

"E problema domniei sale. Dacă era să deranjeze pe cineva candidatura mea.....dacă au votat şi au fost de acord să candidez, contează opinia majorităţii. Pentru mine, Orban nu mai reprezintă nimic. Nu e genul de om care să îndrume pe cineva. Nu e un atac, eu cred că nu-l ascultă nimeni şi nimeni nu ţine cont de ce spune domnia sa", a declarat europarlamentarul despre faptul că Orban a anunţat că s-a gândit să nu mai candideze la parlamentare.

Totodată politicianul a adăugat că nu le poate răspunde lui Tăriceanu şi Orban, întrucât "i-a promis ceva" lui Crin Antonescu.

"Nu pot să spun nimic împotriva lui Tăriceanu, dar la modul general pot să vorbesc. Fără atac la Tăriceanu, nici nu pot, eu am promis ceva dlui Antonescu. Orban şi Tăriceanu, declaraţiile lor depăşesc limita bunului simţ, dacă nu promiteam ceva dlui Antonescu... Dar o să vină o zi când am să le răspund, după alegeri", a declarat Becali.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor