Goldfinch Sygnet, cel mai spectaculos pian din lume

Goldfinch Sygnet este cel mai mic pian cu coadă din lume şi este unic, proiectat exclusiv pentru super-iahturi. Dotat cu un control wireless de la iPod, poate începe o petrecere la bord fără a fi necesară prezenta unui pianist. Preţul său: aproximativ 88.500 de euro.
Renumitul brand britanic de piane Goldfinch a prezentat cel mai mic pian cu coadă din lume: exclusivistul Sygnet Grand Piano
Renumitul brand britanic de piane Goldfinch a prezentat cel mai mic pian cu coadă din lume: exclusivistul Sygnet Grand Piano (Imagine: Goldfinch)

Renumitul brand britanic de piane Goldfinch a prezentat cel mai mic pian cu coadă din lume: exclusivistul Sygnet Grand Piano este un instrument muzical de vis pentru orice iaht de lux, care, de asemenea, poate fi personalizat şi adaptat la nevoile proprietarului navei.

Construit în Cambridge, în atelierele tradiţionale ale casei Goldfinch, acest pian acustic este elegant şi cu stil, având linii curbe şi moderne de o mare frumuseţe. Măsoară 127 de centimetri şi poate fi pus în orice colţ al iahtului.

Are o cutie de rezonanţă solidă tip Strunz (Germania) construită din molid, ciocănele Abel şi o modernă mecanică din fibre de carbon. Acesta include, de asemenea, o opţiune de redare automată (Virtuoso) cu control wireless de la iPod şi o aplicaţie care îi permite să reproducă muzică fără un pianist.

Tomas Norman, director al brandului de familie, cu mai mult de 40 de ani pe piaţă, subliniază: "cu Sygnet am reuşit să estompăm graniţele dintre tradiţia atemporală şi arta contemporană britanică, dar nu totul este aparenţă - măiestria noastră se combină cu tehnologia de ultimă oră terminând cu realizarea unei muzicalităţi perfecte".

Modelul a fost prezentat de compania specializată în super - iahturi Northrop & Johnson, în timpul târgului internaţional Palm Beach Boat Show 2016 din Florida, care a avut loc în luna martie, şi este de vânzare pentru 100.000 dolari.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură