Gorghiu: "Minciuna şi tupeul nu pot acoperi dezastrul pe care PSD l-a lăsat în urmă"

Numărul românilor săraci a crescut în perioada guvernării PSD cu aproape 450.000 iar jaful din banii publici a fost regulă şi persistă în fiefurile pesediste, susţine Alina Gorghiu.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu \ Epoch Times România)

Agresivitatea discursului de campanie al PSD arată un singur lucru: frica de votul din 11 decembrie, susţine liderul PNL, Alina Gorghiu, într-o postare pre Facebook.

Potrivit liberalei, Dragnea, l-a scos în faţă deliberat pe Victor Ponta pentru a otrăvi atmosfera de campanie şi a îndepărta oamenii de urne. Adevărul trebuie însă cunoscut, adaugă Gorghiu, reamintindu-i liderului PSD următoarele:

"- Niciunul dintre cele 200 de proiecte depuse de guvernarea PSD nu a fost eligibil pentru finanţarea prin Planul Juncker pentru investiţii. Din incompetenţă, lipsă de expertiză, superficialitate – spuneţi-i cum vreţi.

- Milionul de locuri de muncă din programul de guvernare PSD a rămas o glumă proastă.

- An de an, guvernarea PSD a tăiat investiţiile publice în mod iresponsabil, în timp ce România ducea lipsă de autostrăzi, de spitale, de şcoli bine utilate, de modernizarea satelor, de locuri de muncă.

- Guvernarea PSD a împovărat şi mai mult contribuabilii din România, cu 40 de taxe nou introduse şi majorate.

- Prestaţia guvernării PSD în privinţa infrastructurii de transport a fost jalnică. Ponta nu a fost capabil să construiască nici măcar un km de autostradă printr-un proiect propriu. La finalul guvernării, bilanţul a ieşit pe minus: PSD a dărâmat mai mulţi kilometri de autostradă decât a construit, pentru că tronsonul Sibiu-Orăştie s-a construit prost şi s-a surpat.

- În timpul guvernării PSD, sărăcia a crescut de la un an la altul. În perioada 2012-2015, rata sărăciei s-a ridicat, de la 22,9%, la 25,4%. Numărul românilor săraci a crescut cu aproape 450.000!

- Jaful din banii publici a fost regulă şi persistă în fiefurile pesediste: la Târgu Jiu, sub ochii lui Ponta, primarul a cumpărat un brad de Crăciun de 100.000 euro, pe banii contribuabililor.

Nepăsarea şi cultivarea deliberată a sărăciei au venit la pachet cu dispreţul tipic pesedist faţă de cetăţeni: blocarea votului în diaspora, corupţie generalizată în administraţiile pesediste, promovarea oamenilor compromişi în funcţii publice. PSD crede că cine ţipă mai tare şi aruncă cele mai multe grosolănii, îşi impune punctul de vedere. Eu cred că minciuna şi tupeul nu pot acoperi dezastrul pe care PSD l-a lăsat în urmă. Şi nici nu pot întoarce România în timp.", scrie Alina Gorghiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne