Grindeanu: Guvernarea merge bine. Românii aşteaptă altceva de la politicieni decât vorbe

Trecând peste "experienţele pe care poate că puţine guverne le-au avut la început", Guvernul a reuşit să-şi facă treaba în conformitate cu programul PSD, a afirmat premierul Sorin Grindeanu, care susţine că lucrurile merg în direcţia potrivită.
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Românii aşteaptă altceva de la politicieni decât vorbe, din moment ce, în anii trecuţi, indiferent de guvernare, "s-a vorbit foarte mult", a remarcat marţi, la postul B1 TV, premierul Sorin Grindeanu.

"Cred că românii aşteaptă altceva de la politicieni decât vorbe. Şi mă străduiesc şi eu şi ceilalţi colegi ai mei să facem lucruri şi aia e cea mai bună apărare a noastră în faţa celor care mai mult vorbesc decât au făcut. Şi slavă Domnului, în toţi aceşti ani, indiferent de guvernare, s-a vorbit foarte mult. Din păcate, dacă s-ar fi făcut pe jumătate din cât s-a vorbit, eram, în mod sigur, mult mai departe", a declarat Grindeanu, citat de Agerpres.

Întrebat cum merge guvernarea, premierul a răspuns că merge "bine".

"Eu cred că, dacă facem aşa un bilanţ la patru luni, e o guvernare care a încercat şi a şi reuşit - trecând peste experienţele pe care poate că puţine guverne le-au avut la început şi pe care le ştim cu toţii - să implementeze măsurile din programul PSD, măsuri care au fost urmărite şi implementate pas cu pas", a precizat Grindeanu.