Grupare specializata in furturi de BMW- uri, anihilata de politisti

Epoch Times România
19.11.2008

Trei persoane acuzate ca au furat opt masini marca BMW de pe strazile Capitalei, pe care le-au vandut cu acte false unor persoane din judetele Prahova, Teleorman, Buzau si Giurgiu, au fost arestate pentru 29 de zile.

Potrivit Politiei Capitalei, gruparea din care fac parte Marian P. (29 de ani), Iulian A., (37 de ani) si Gheorghe S. (28 de ani), toti trei cunoscuti cu antecedente penale, era specializata in furturi de autoturisme marca BMW seriile 3 si 5.

Dupa ce furau masinile, folosind chei potrivite, membrii gruparii le intocmeau documente de inmatriculare false si le vindeau, prin intermediari, in judetele Prahova, Teleorman, Buzau si Giurgiu.

Membrii gruparii au fost prinsi, luni, de politistii bucuresteni, in urma a zece perchezitii domiciliare efectuate in Bucuresti si in judetul Teleorman. La sediul Serviciului Furturi de Autovehicule au fost aduse, in total, pentru cercetari 12 persoane.

Cei trei membri ai gruparii au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, iar cele opt autoturisme furate au fost recuperate de politisti si predate proprietarilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor