"Hai la vot fraţilor!". Tudor Chirilă cheamă generaţia Facebook să-l voteze pe Nicuşor Dan

Bucureştiul este pe ultimul loc la prezenţa la vot. Nemulţumit de situaţie, Tudor Chirilă, unul dintre cei mai cunoscuţi lideri ai generaţiei Facebook, face un nou apel de mobilizare generală.
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă (facebook.com)
Andrei Pricopie
05.06.2016

În drum spre secţia de votare, cu patru ore şi jumatate înainte de închiderea urnelor, solistul Tudor Chirilă, unul dintre cei mai cunoscuţi lideri ai generaţiei Facebook, face apel la tineri să iasă din casă şi să-l voteze pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, "singura opţiune posibilă".

"Mă îndrept spre secţia de votare pentru că vreau să schimb ceva şi pentru că am aflat pe site-urile de ştiri că Bucureştiul este pe ultimul loc la prezenţa la vot şi mai ales că, în momentul de faţă, la vot s-au prezentat femei peste 45 de ani. Deci, noi unde suntem fraţilor? Unde sunt toţi cei peste 18 ani şi până în 40 de ani? Îi lăsăm pe ăştia de la PSD şi PNL să ne mai conducă oraşul încă 4 ani? Probabil că asta facem.

Tot se întreabă lumea, la mine pe Facebook şi în mesajele mele, cu cine votez? Ei bine, vă spun foarte clar cu cine votez: cu singura opţiune posibilă care se numeşte Nicuşor Dan. Pentru mine, asta este singura opţiune posibilă - Nicuşor Dan. Nu este răul cel mai mic. Nu, este mai mult de atât. Nu am să votez cu Firea, care şi-a concediat bărbatul din PSD ca să candideze ca independent la Voluntari. Nu am să votez cu mafia PSD.

Nu am să votez cu Predoiu, care l-a atacat pe Nicuşor Dan pentru că are o înţelegere ascunsă cu PSD, pentru că PSD şi PNL sunt aceeaşi mizerie. Am să votez cu Nicuşor Dan pentru că mi se pare singura opţiune onestă. Şi nu mă mai luaţi că nu se pricepe la administraţie şi aşa mai departe.

Toată lumea poate să înveţe, cel mai important este că este cinstit şi sunt absolut convins că va fi transparent cu bugetul acestui oraş. Am venit la vot să votez cu Nicuşor Dan. Ce mă întristează este că mai avem patru ore jumate şi chiar avem posibilitatea să facem schimbarea asta în oraşul nostru. În patru ore jumate. Chiar avem posibilitatea asta. Dar stăm acasă, şi asta e dureros. Eu merg la vot. V-am pupat", a fost mesajul video transmis de Tudor Chirilă, pe pagina lui de Facebook.

Cu câteva ore înaintea acestui mesaj, Tudor Chirilă lansa un prim apel pentru bucureşteni. "La ora 11 Bucureştiul era pe ultimul loc la prezenţă la vot pe toată ţara. Dormim adânc de vreo 20 de ani şi ne pregătim de alţi patru ani de hoţie, minciuni şi corupţie marca PSD şi PNL? Hai la vot toată lumea, fraţilor! Putem schimba componenta consiliului de hoţi! Putem face asta!"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor