Tudor Chirilă pune tunul pe Dîncu. "Cum de nu l-a lovit niciodată până acum o asemenea revelaţie?"

Tudor Chirilă a pus tunul pe Vasile Dîncu după ce vicepremierul a declarat că alte crize precum cea a dezinfectanţilor diluaţi folosiţi în spitale pot să apară oricând pentru că sistemul medical românesc are probleme.
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă (facebook.com)

Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, solistul Tudor Chirilă îl critică pe vicepremierul Vasile Dîncu - factorul politic din guvernul tehnocrat - în urma declaraţiilor sale potrivit cărora un nou scandal în sănătate, de genul Hexi Pharma, ar putea izbucni oricând.

"Dîncu, factorul politic din guvernul tehnocrat, ne spune că acum, după ce jurnaliştii au dezvăluit mizeria Hexi Pharma, e probabil să mai apară şi alte crize. Cum de nu l-a lovit niciodată până acum o asemenea revelaţie? Oare nu era, acum câteva luni, colegul de partid Bănicioiu cel mai sigur om că în România victimele de la Colectiv sunt tratate ca afară?

Vor să ne asigure că habar nu aveau de colapsul sistemului. Brusc, după cazul Hexi Pharma, au conştientizat. Bine că ne amintiţi că trebuie să ieşim la vot", scrie Tudor Chirilă.