HotNews: Lacul Belina, locul preferat de pescuit al lui Dragnea, a ajuns la o firmă controlată de fiul său

Cui a concesionat Tel Drum locul preferat de pescuit al lui Liviu Dragnea? Lacul Belina a ajuns la o firmă controlată azi de fiul liderului PSD, reiese dintr-o investigaţie jurnalistică.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Hotnews.ro a dezvăluit la începutul lunii mai cum arată micul paradis la Dunăre deţinut de Tel Drum, locul preferat al pescarului Dragnea. Aici s-a pozat cu premierul Grindeanu la prins ştiucă.

Ulterior, jurnaliştii au arătat că Tel Drum, firma care a închiriat de la CJ Teleorman în 2014 lacul Belina şi braţul Pavel, a concesionat mai departe proprietatea după numai trei luni către o terţă firmă. Numai că numele firmei a rămas din 2014 până azi un secret bine păzit.

Jurnaliştii au obţinut între timp documente care probează cum micul paradis la Dunăre a ajuns de la Tel Drum la o firmă controlată astăzi de Ştefan Valentin Dragnea. În urmă cu trei ani, fiul liderului PSD încă nu figura în acţionariat. Firma a renunţat la concesiune în februarie 2017, cam pe când începeau protestele, astfel că micul paradis s-a întors la Tel Drum.

Pentru a citi integral articolul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne