Raluca Turcan: PSD îşi sapă singur groapa. Se sabotează din interior, iar la lopată e Dragnea

Aşa-zisa evaluare a Guvernului Grindeanu coordonată de liderul PSD, Liviu Dragnea, seamănă cu o răfuială în interior între grupuri mafiote, a opinat şefa liberalilor Raluca Turcan.
Raluca Turcan(Presedinte PNL),
Raluca Turcan(Presedinte PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Evaluarea Guvernului Grindeanu realizată în cadrul PSD este de râsul curcilor, a declarat luni, la Palatul Parlamentului, preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

"Această evaluare făcută în PSD de către PSD este de râsul curcilor. Este absolut hilar faptul că un Guvern cu o majoritate de peste 50% în Parlament spune că soarta i-a fost defavorabilă. Acest Guvern a avut tot ce a dorit la dispoziţie, şi-a pus miniştri aşa cum au vrut ei, majoritatea parlamentară le-a făcut jocul aşa cum au cerut. Faptul că astăzi caută nişte ţapi ispăşitori pentru a-şi mai obloji imaginea domnul Liviu Dragnea arată că de fapt întregul PSD este subordonat obsesiilor lui Liviu Dragnea", a precizat Raluca Turcan, citată de Agerpres.

Şefa PNL a amintit că la învestirea Guvernului a preconizat că actualul Executiv va fi unul de scurtă durată.

"PSD îşi sapă singur groapa. În momentul de faţă se sabotează din interior, iar la lopată este Liviu Dragnea. Este principalul om care în momentul de faţă acţionează împotriva PSD. Dacă vom primi o evaluare făcută de PSD a membrilor PSD o vom citi cu mare atenţie şi în primul rând cu zâmbetul pe buze să vedem ce ar putea să inventeze unii despre alţii în condiţiile în care au avut tot ce şi-au dorit. Acest demers al PSD seamănă cu o răfuială în interior între grupuri mafiote", a afirmat Raluca Turcan.