Iliescu inflamează: Iohannis e de vină pentru "anarhia" de pe străzi

Sute de mii de oameni au protestat în România contra ordonanţei prin care PSD a modificat Codul Penal în favoarea corupţilor. În opinia fostului preşedinte Iliescu pentru proteste e de vină nu PSD-ul, al cărui preşedinte onorific e, ci Klaus Iohannis.
Ion Iliescu
Ion Iliescu (Epoch Times România)

Protestele din ultimele zile îl au drept cauză pe Klaus Iohannis, care „a incitat strada şi a provocat această anarhie”, a declarat, pentru Mediafax, fostul preşedinte Ion Iliescu.

„Este efectul incitării pe care a făcut-o preşedintele ţării, care în loc să joace rolul de moderator şi om al dialogului, a incitat strada şi a provocat această anarhie la care asistăm cu toţii. Este răspunderea totală a preşedintelui Iohannis şi va trebui să dea socoteală ţării pentru părăsirea rolului care îi revine prin Constituţie - să fie moderator, nu incitator”, a declarat Iliescu pentru Mediafax.

Declaraţiile fostului şef al statului, politician rămas în memoria colectivă a ţării drept cel ce a chemat minerii în Capitală, aruncând România în haos, au loc pe fundalul celor mai ample proteste din ultimele decenii, proteste stârnite de revolta oamenilor care au văzut Codul Penal mutilat noaptea, pe furiş, de Guvernul PSD/ALDE.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne