Olguţa Vasilescu cere contra-manifestaţii: Protestele din stradă, manipulate politic. USR-ul, nişte homeless sorosişti

Românii nu au ieşit cu sutele de mii în stradă fiindcă ar fi indignaţi de ordonanţa ce mutilează Codul Penal în favoarea corupţiei ci activaţi de tehnocraţii care vor să revină la putere, acuză Olguţa Vasilescu.
Olguta Vasilescu(PSD),
Olguta Vasilescu(PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Considerată stâlp în PSD, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, susţine, într-o postare pe Facebook, că miza uriaşelor proteste stradale ce au cuprins România nu este ordonanţa de modificare a Codului Penal (dată în favoarea corupţilor, potrivit societăţii civile) ci revenirea tehnocraţilor la putere.

În acest contex, Vasilescu - titulară de dosar penal - lansează ironii acide la adresa parlamentarilor USR, acuzându-i pe cei ce protestează în Parlament, refuzând să părăsească Camera Deputaţilor, că sunt "ca orice homeless". Desigur, fosta primăriţă a Craiovei scoate din arsenal şi epitetul de referinţă al PSD din campania electorală, "sorosişti" şi insinuează că incendiul de la Bamboo nu a fost accidental.

Abrogaţi şi apoi plecaţi! - Mesajul zilei... Aşa cum intuiam, nu ordonanţa e problema sau, mai bine zis, nu faptul că nu am ştiut să o explicăm. Ci că tehnocraţii, care sunt toţi la miting, vor să revină la Palatul Victoria! S-au activat puternic. Ne-au dat numerele de telefon pe Facebook. Cele private, nu cele cu abonamente plătite din bani publici. Ca să fim înjuraţi, ameninţaţi, stresaţi.

Văd că, pe pagina mea de facebook, intră să mă denigreze şi secretarul de stat de la Ministerul Muncii demis în urmă cu o săptămână, despre a cărui activitate în slujba ONG-urilor sorosiste şi în dauna României nu am vorbit până acum. Dar va veni momentul”, scrie, Vasilescu, pe Facebook.

De asemenea, ministrul Muncii îi acuză pe cei de la USR că fac un "circ penibil" şi că îi urmăresc pe PSD-işiti şi la toaletă ca să îi filmeze cu telefonul şi să le strige tot felul de insulte.

„Deputaţii dorm de 4 nopţi în sala de plen a Parlamentului României, ca orice homeless, pentru a arăta că au cucerit cea mai importantă instituţie a statului”, scrie ministrul.

„Nu e vorba de ordonanţă! Dacă nu era asta, era altceva. S-a încercat cu Bamboo, în aceeaşi manieră ca la Colectiv. După acelaşi scenariu... Nici măcar nu au imaginaţie... Din fericire, "n-au mai trebuit să moară oameni", ca să se poată instala Guvernul lui. N-a mers”, susţine Vasilescu, care, reamintim, are dosar penal.

Olguţa Vasilescu insinuează că acum "se manipulează" prin dosare şi face apel la o contramanifestaţie stradală organizată de PSD, ignorând riscul ca acestea să degenereze şi să provoace haos şi lupte civile.

„Acum se manipulează altfel. Şi se arestează. Pentru că asta se urmăreşte cu miniştrii care îndrăznesc să deranjeze statul de drepţi şi să corecteze o lege care a blocat administraţia locală şi centrală şi care văd că, de ieri, se aplică şi presei: abuzul în serviciu. Care poate însemna orice! E o prostie să spui că se poate fura sub 200.000, când tu ai articole în codul penal care incriminează furtul, delapidarea, luarea de mită etc şi care se pedepsesc cu ani grei de închisoare. Nu, abuzul în serviciu e bun tocmai pentru că poate însemna orice şi se poate aplica oricui. Oricui deranjează! Ok! Am văzut în stradă oameni care susţin instituţiile de forţă. Instituţii care vor nu doar să aplice legea, ci să facă legea! N-ar trebui să-i vedem şi pe ceilalţi? E un miting "organizat spontan" duminică.

Filialele PNL şi USR din întreaga ţară se pregătesc temeinic să aducă în Bucureşti cât mai mulţi membri de partid. Numai naivii cred că politicul nu e implicat în demonstraţiile de stradă. Toţi politicienii lor sunt acolo. Eu cred că ar trebui să organizăm şi noi un miting! Noi, "ciuma roşie", care aplicăm cel mai bun program de guvernare de până acum. Pentru că aici mă despart în opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul să vorbim şi noi! Cred că trebuie să ieşim în stradă! Parlamentul e sufrageria unor domni şi doamne fără locuinţă momentan şi avem senzaţia că îi deranjăm când venim dimineaţa la serviciu. Şi par şi un pic stresaţi că nu au avut unde să facă duş... P.S. Voi ce părere aveţi?”, concluzionează ministrul.

Reamintim că de marţi, de când guvernul din care face parte Olguţa Vasilescu a adoptat noaptea, pe furiş, ordonanţa graţierii şi cea a modificării Codului Penal în sensul dezincriminării aproape totale a infracţiunilor de serviciu, sute de mii de oameni protestează zilnic, neobosiţi, cerând abrogarea ordonanţelor şi ieşirea din zona legalizării hoţiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne