"Împreună salvăm ţara de corupţi" - Marş de la Guvern spre Parlament şi CCR

Dacă rămânem pasivi şi nu luăm atitudine la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, vom pierde definitiv războiul pe care l-am dus cu corupţia cel puţin în ultimele 5 luni, transmit organizatorii marşului.
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Comunităţile Geeks For Democracy, Corupţia Ucide şi #Rezistenţa reacţionează în urma evenimentelor din ultimele zile şi anunţă un marş dinspre Guvern, unde urmează a se instala curând Tudose şi echipa lui, către Parlament şi Curtea Constituţională care, reamintim, s-a remarcat în ultima vreme prin decizii extrem de controversate, precum cea legată de legiferarea unui prag pentru abuz în serviciu.

Marşul va avea loc duminică, 2 iulie 2017, începând cu ora 19.00. Punctul de întâlnire este Piaţa Victoriei - epicentrul protestelor rezist - de unde, la orele 20.00 se va porni pe traseul Piaţa Victoriei – Piaţa Romană – Piaţa Universităţii – Piaţa Unirii – Parlament – Curtea Constituţională a României.

"Societatea civilă reacţionează din nou în urma evenimentelor din ultimele zile: deciziile revoltătoare ale Curţii Constituţionale, discuţiile pe tema introducerii pragului pentru abuzul în serviciu, propunerea de către PSD ALDE a lui Mihai Tudose pentru funcţia de premier, cel mai slab ministru al Guvernului Grindeanu şi miniştrii desemnaţi în noul guvern (Carmen Dan, Petre Daea, Liviu Pop, Adrian Ţuţuianu, toţi consideraţi foarte slabi.

În condiţiile în care, la cinci luni de la debutul celor mai ample mişcări de stradă din România, corupţia la nivel înalt este în continuare departe de a fi eradicată, societatea civilă se mobilizează şi va participa la marşul “Împreună salvăm ţara de corupţi!”, transmit organizatorii, în comunicatul remis Epoch Times.

Mai multe informaţii despre marş puteţi accesa aici