În fieful lui Dragnea nu mai există nicio librărie. Liberalii au intrat pe fir şi s-au pus pe glume

Coperta cărţii poliţistului Marian Godină, “În misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare!”
Coperta cărţii poliţistului Marian Godină, “În misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare!” (romania-insider.com)

Celebrul poliţist Marian Godină a atras atenţia, pe contul său de Facebook, că în judeţul Teleorman nu există nicio librărie. Cum este vorba despre fieful liderului PSD Liviu Dragnea, liberalii nu au ratat ocazia să îi ironizeze puţin pe adversarii săi politici.

"În judeţul Teleorman nu mai există nicio librărie, spune poliţistul-scriitor Marian Godină, pe pagina sa de Facebook. Probabil PSD Teleorman a considerat că librăriile sunt inutile, odată ce Liviu Dragnea a luat cu suspendare şi n-a mai trebuit să scrie cărţi", se precizează pe pagina de Facebook a PNL.

Cu puţin timp înainte, Marian Godină declara că, uitându-se pe nişte tabele, s-a mirat când a văzut că nicio librărie din judeţul Teleorman nu a dorit să aibă pe raft cartea sa "Flash-uri din sens opus" şi l-a întrebat pe directorul de vânzări al editurii care e explicaţia.

"Mi-a răspuns zâmbind: "E simplu, în judeţul Teleorman nu există nicio librărie." Mi-a venit greu să cred, aşa că m-am interesat. Trist, dar adevărat", a adăugat poliţistul.