Invazie de OZN-uri surprinse în filmarea Staţiei Spaţiale

Planeta Pământ văzută din spaţiu.
Planeta Pământ văzută din spaţiu. (youtube.com)

10 martie 2014 în jurul orei 9, Staţia Spaţială Internaţională (ISS) care orbitează permanent în jurul Pământului la o altitudine de 400 de kilometri a înregistrat a flotă de zeci de obiecte zburătoare neidentificate care zburau în formaţie.

În stream-ul video original de pe http://www.ustream.tv/recorded/44762993 transmis live de ISS, care durează 2 ore şi 42 de minute, apare în cadru, la momentul 02:19:48, o mică lumină care înaintează în traiectorie aparent dreaptă. Imediat aceasta e urmată de încă una, apoi încă una şi dintr-o dată, ca de după o cortină, în cadru intră o întreagă flotă de obiecte zburătoare cu lumini colorate.

NASA nu a oferit nici un comentariu sau explicaţie în legătură cu acest fenomen.

Pe pagina USTREAM, unde sunt difuzate aceste filmări ISS, NASA relatează că video-ul live de pe ISS include filmări din interior atunci când echipajul este de serviciu, iar în restul timpului se filmează planeta Pământ. Imaginile video sunt acompaniate de înregistrările audio ale conversaţiilor dintre membrii echipajului sau ale acestora cu baza.

Se mai precizează că filmarea e disponibilă doar atunci când staţia spaţială e în contact cu pământul, iar în cazul pierderii semnalului, privitorii văd un ecran albastru.

Staţia completează o rotaţie întreagă în jurul planetei în 90 de minute, în consecinţă va filma răsăritul şi apusul la fiecare 45 de minute. Atunci când se află în întuneric filmarea apare neagră, acesta fiind cazul la momentul 02:19:48 din filmarea din 10 martie, care a făcut posibilă identificarea mai uşoară a luminilor neidentificate.

Invazii de OZN-uri au mai fost surprinse în Mexic, de mai multe ori, cel mai celebru fiind un incident din 2005, surprins în materialul al treilea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură