Iohannis a dat undă verde: Cadou substanţial pentru aleşii locali - salarii mai mari cu 30%

Veste bună pentru primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene: PSD, ALDE şi UDMR vor să le majoreze salariile cu 30%.
Klaus Iohannis (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
23.05.2017

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene vor beneficia de o majorare a salariului de 30%.

Majorarea vine ca urmare a unor amendamente depuse de grupurile parlamentare ale PSD, ALDE şi UDMR la Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 9/2017 privind unele măsuri fiscal-bugetare.

Nu demult, proiectul de lege a fost adoptat de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, cu 212 voturi "pentru", 33 de voturi "împotrivă" şi 8 abţineri.

Preşedintele Comisiei pentru muncă a Camerei Deputaţilor, Adrian Solomon, a explicat înainte de vot că s-a mers pe o astfel de variantă până când legea salarizării unitare va intra "în linie dreaptă".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor